- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
gabor9991
őstag
válasz
bajusz15 #52274 üzenetére
Ilyen hívások nem jönnek
Olyan hívások jönnek, amikor valami drágább csomagot akarnak rád sózni és azonnal kell dönteni.Több kollégám is bedőlt ennek és szóban kötött újabb szerződést egy számára talán még előnytelenebb csomagra.
Tapasztalatok szerint amikor fel akarod bontani a szerződést akkor lehet az ügyfélmegtartó emberrel beszélni/alkudozni.
Aki magától akar maradni pl. vesz új készüléket vagy vált valami újabb csomagra, őt ugye nem kell megtartani marad magától, így nem fog egyedi ajánlatot kapni... -
metrion
aktív tag
válasz
bajusz15 #52025 üzenetére
Szia!
Én így vettem most flotta csomagban egy Samsung S10e típusú készüléket, Samsung S7-et adtam le patika állapotban, 26 ezer Ft volt az első kalkuláció, de függetlenül már + 6 ezer Ft. Erre rájött a 25.200 Ft kedvezmény. Telefon így 140 ezer körül volt, Médiában, Samsung Storeban 260 ezer körül van. Ügyintéző semmit nem jelentett, összesen 4 ügyintézővel szórakoztam.
Hallotam olyanokat, hogy P9-re 19 ezret, P20 Pro 2 ezret, P30 Pro-ra 52 ezret kalkulált a rendszer. -
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 4
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest