Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
amisis
aktív tag
Sziasztok, voltam nyaralni és próbáltam megrendelni a Travel & Surf M et. Na el is küldtem az SMS-t de a szolgáltatásról csupán egyszer kaptam értesítőt hogy hamarosan aktiválják na nem kaptam semmit.. erre rá 4x próbáltam megrendelni mindenféle módon de egyszersem működött. Na most kaptam meg a számlát és a Telekom mind a 4x felszámolta a rendelést (4x6000Ft) úgy, hogy a szolgálatatás egyszer sem működött? Tudnátok segíteni mert nem szívesen fizetném ki a számlát mert szerintem nem teljesen jogos... Előre köszönöm a segítségeket.
Apple iPhone 8 Plus
-
amisis
aktív tag
Sziasztok!
Az S4 már tényleg teljesen reménytelen?
Apple iPhone 8 Plus
-
amisis
aktív tag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy a go napi net aktiválva van nekem vagyis eddig az 500mb használtam csak a fiókomon be volt pipálva.. Most véletlen felmentem a hálózatra (már az 500mb lemondtam) és jött egy SMS hogy a go napi net mára aktiválva van. De az egyenlegem csak 190ft és a go napi net 195ft ba kerül (a fiókom azt írja hogy 0ft)... de tudom használni a mobilnetet mégis. Ez hogy lehet? Ugye később nem számolja fel?
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 8 Plus
-
amisis
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne felétek hogy Dominó kártyás egyenleget lehet átutalni másik dominós egyenlegre?
Apple iPhone 8 Plus
-
amisis
aktív tag
Sziasztok, rendeltem egy telefont Dominó 5 dijcsomaggal és kaptam 200mega netet...ezt h tudnám felhasználni? Ha bekapcsolom siman akkor nem megy fel a hálózatra.
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 8 Plus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest