- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
mukibuci
nagyúr
válasz
baluka26
üzenetére
akkor mondok jobbat: a feleségeddel összevesztek, mert megcsaltad, ő azért nagy valószínűséggel tudja a kódod. Szépen beballag egy üzletbe, és - akár 2 év hűséggel - az eddigi 3000 forintos csomagodat átváltja 20ezresre
Ő is megérdemli?szerk: áhh, hagyjuk, igazad van...
-
mukibuci
nagyúr
válasz
baluka26
üzenetére
inkompetencia? Tehát ha én tudom a telefonszámod és a kódod - ami vagy 12345, vagy a születési dátum az emberek 90%-ának - akkor bárhol kicserélhetem a sim kártyád, rendelhetek meg szolgáltatásokat, Te pedig majd jól meglepődsz? Inkább azt kellene fenéken billenteni, aki azonosítás nélkül cserélgeti a sim kártyát

-
mukibuci
nagyúr
válasz
Vangelis
üzenetére
akkor nem értem a screenshotod

baluka26: thx
-
mukibuci
nagyúr
Domino 3G netem volt, éjfélkor beszéltem az üfivel, hogy 3án jár le a 30 nap, így amit most töltöttem rá 2 napja, az túlforgalmazás volt, ok user error
Ma ismét feltöltöttem, de rutinosan mielőtt használtam volna néztem az egyenlegem (telefonba bele, mert ugye kedves T néha elfelejt SMSt küldeni), nem vonták le. Hívom megint üfi, közli h igen, 3án telik le, és 4én fogja a rendszer aktiválni a következő 3 giga adatom. Ok, erre átváltottam domino M opcióra, ami szintén 3 giga, de 90Fttal többe kerül, mert ezt már ma tudtam aktiválni. Viszont itt a gép hang április 2t mondott be, mint következő aktiválás. Csak nekem nem jön ki a 31 nap, vagy csak béna vagyok?Valamint a régi 3G és az új domino M között a 90Fton kívül van más eltérés is?
-
mukibuci
nagyúr
Most nem jön be a tmobile weblapja (pedig t-s mobilnetem van
), így csak tippelek, majd valaki idevalósi megmondja a frankót, de "nálunk" a kártyát le tudod tiltani ingyen, valamint utána vissza is lehet kapcsolni ingyen, csak akkor van plusz költsége, ha új SIMre aktiváltatod. -
mukibuci
nagyúr
válasz
Killing
üzenetére
Annak a telefonnak így látatlanban megvonták a gariját és van egy szakvélemény róla, hogy miért nem javították meg gariban. Így hiába megy a pattogás, nem kell megcsinálniuk, esetleg kérheti, hogy pénzért javítsák meg. De ez már egyszer le lett írva
Kicserélni pedig végképp nem fogják. -
mukibuci
nagyúr
válasz
ambrus14
üzenetére
A gázóra/villanyóra a szolgáltatódé, az felel a hitelesítésért, mellékesen az hardver. Egy, a felhasználó által telepített szoftvert soha senki se fog hitelesnek tekinteni, kb 3 kattintással úgy el lehet nyomkodni, hogy mindent mér, csak a pontos felhasznált adatmennyiséget nem.
Itt azr írják, hogy kapsz SMS-t, 50% ill 100%-nál, csomagtól függően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Le Mans Ultimate
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- LG 32UR500-B IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 4ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ő is megérdemli?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
vaksi vagyok 
Ma ismét feltöltöttem, de rutinosan mielőtt használtam volna néztem az egyenlegem (telefonba bele, mert ugye kedves T néha elfelejt SMSt küldeni), nem vonták le. Hívom megint üfi, közli h igen, 3án telik le, és 4én fogja a rendszer aktiválni a következő 3 giga adatom. Ok, erre átváltottam domino M opcióra, ami szintén 3 giga, de 90Fttal többe kerül, mert ezt már ma tudtam aktiválni. Viszont itt a gép hang április 2t mondott be, mint következő aktiválás. Csak nekem nem jön ki a 31 nap, vagy csak béna vagyok?
Kicserélni pedig végképp nem fogják.

dptrsk