Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
sziasztok
fentebb olvastam a telekom maraton megoldást a netre. nekem egy ilyen simem van, csak net miatt van a telefonban. a net viszont elfogyott rajta, vennék rá megint négy gigát. ehhez elvileg nem kellene bemennem té boltba, menne az applikáción keresztül is. oda tudok feltölteni összeget, viszont úgy, hogy x giga netet vennék, azt nem tudom listából választani. jól sejtem, hogy előbb nyomok rá pénzt, majd abból net? csak azért kérdezem, mert ha feltöltöm és csak telefonálni tudok vele, az coki
-
Agostino
addikt
bementem ma t-mobilba ügyet intézni, azaz kérdezni pár dolgot. nem is emlékeztem, hogy a telekom ennyire felkarolja az értelmi fogyatékosokat! dicséretes. egyetlen kérdésemre sem tudott választ adni az ügyintéző röpke fél óra várakozás után. adott a kérdés: budapesten hol dolgoznak jellemzően kompetens ügyintézők? melyik boltot érdemes választani?
-
Agostino
addikt
sziasztok
rendszerhiba vagy csak én nem értem, hogy mindegy hogyan kattintok, mindegy milyen díjcsomagot, a lumia 735 ára fixen marad mindig ugyan annyi?
-
Agostino
addikt
ja, értelek. azzal nem voltam tisztában, hogy csak átcímkézték a lejárt szavatosságú akcióikat. nekem igazából tökmindegy, mi fut rajta. évente max egy-kettő restart megengedett, ennyi a minimum elvárás. waze navigáció menjen, e-maileket kezelje - tegye ezeket villámgyorsan. akksi bírjon legalább egy napot. zenét nem hallgatok, fotózni ott a dslr-em. ezek kiesnek. a mostani csomagom 500 megát tartalmaz és talán 200 lebeszélhető percet? még csak a csomag nevét sem tudom, olyan régen vettem...
néztem egyébként magamnak egy iphone 5c-t de az oldal kalkulátora nekem kínai... egyszerűen nem éri meg az egész. de gyanítom minden készülék esetén gagyin számol.dedike - köszi. nem keserítesz el, nem tartom számon őket, csak ha vannak, jó, ha vannak
troland26 - ja jogos. nem hajt a tatár, várok én
mondjuk telók terén nekem ezek a nagy tepsik is tetszenek, a samsung note2 vagy 3? kollégámnak volt, az bejött, egész gyors volt. asszem android volt rajta.
-
Agostino
addikt
aha, [van], vagy a fene tudja ezek mennyire akciós árak, öt éve nem jártam ezen az oldalon. a telefon mellett nekem a szolgáltató csatolt szolgáltatásai is fontosak, ezért is lenne érdekes, hogy innen melyik jó. tekintettel arra, hogy a 3gs-t mindegyik kenterbe veri akármelyiket választhatnám, inkább az lenne az érdekes mi érné meg. aztán persze lehet személyesen ballagok be az egyik t-be, fél évtized alatt csak gyűltek pontok az előfizetésemmel
-
Agostino
addikt
sziasztok
a telekom ünnepi akciói között szerintetek melyik éri meg legjobban ár / tudás tekintetében? februárban lesz öt éves az iphone 3gs-em, talán itt az ideje frissítenem. nem ragaszkodom az iphone vonalhol de a gördülékenységet megtartanám
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Arc Raiders
- Villanyszerelés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen autót vegyek?
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
néztem egyébként magamnak egy iphone 5c-t de az oldal kalkulátora nekem kínai... egyszerűen nem éri meg az egész. de gyanítom minden készülék esetén gagyin számol.

dptrsk