Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
dptrsk #85154 üzenetére
1016 emelt díjast ne nézd.. Egyszeri alkalom volt...
1500 a késedelmes fizetés igen meg 1890 a biztosítás.. De ezek nélkül is simán van amikor 12 a számla.. És ugye arra jön még a készülékbiztosítás meg általában a késedelmi díj.. Szóval sokszor összességében 15 körülre jövök ki... Ez a számla amit bemásoltam ez egy kivételes alkalom volt, hogy "csak" ennyi.Na igen az SMS-eken tudok még fogni, de, ha küldeni kell akkor küldeni kell.. Mit csináljak?
Sokszor az ügyfeleinket sms-ben tudom csak értesíteni az elkészült munkáról, mert épp ki vannak kapcsolva..(#85152) btudos
A szám engem nem izgat.. Sőt jobb szeretem, ha 2-3 évente tök más a számom.De igen.. 1 évig még hűségem van... Csak arra gondoltam, hogy nehogy megszüntessék ezt a domino csomagot mire észbe kapnék..
Szerk.:
Na mindegy.. Köszönöm a segítséget srácok...
Mindenképp pattanni akarok előfizetésről, mert ez nem állapot, hogy olyanért fizetek rengeteg pénzt amit nem használok ki... Majd akkor egy év múlva még mindenképp jövök.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest