- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanki
addikt
Csak, hogy leírjam a történet végét:
Összesen 3 alkalommal kellett vissza mennem a telekomhoz.
Az első esetben sajnos nem tudtak érdemben semmit se mondani, mert az a T-s kolléga, aki ezzel foglalkozik beteg lett és ők ehhez nem értenek (a csereutalványos témához). Megemlítettem neki, hogy nem én vettem a telefont eredetileg, hanem használtan jutottam hozzá. Na ezután össze-vissza szaladgált az emberünk a pult meg a hátsó iroda között, meg beszélt közben elvileg Pestiekkel a központból. Semmi értelmes infót nem tudott adni, csak annyit mondott, hogy hozzam az adásvételit és majd meglátjuk. Az lett a vége, hogy menjek vissza másnap.
Na a második esetben már bent volt az a srác, aki a csereutalványokkal foglalkozik, egyből kérdezte, hogy kinéztem e valamit. Honor 8-at választottam kék színben, mondta, hogy na az jó, mert az pont kitelik, de csak fehér színben van. Felírta a nevem, számom és a telefont majd hív.
Következő kedden már hívott is az emberünk, hogy jött kék Honor 8, elrakatta a nevemre, ő nincs a héten bent, de bent tudni fogják mit kell csinálni, ha pedig gáz van, akkor hívjuk nyugodtan.
Be is mentem (sorra is kerültem 2 perc alatt, szokatlan volt, mert előző két alkalommal 2x40 percet álltam sorba), odaadtam a csajnak a csereutalványt és látszott rajta, hogy azt se tudja, hogy mi az, próbált egy másik nőtől segítséget kérni, de pár perc után már az üzletvezető jött és "segített" neki. Nekik nem jött az ki, hogy én ezt elvihetném, mert előírás, hogy +-5 ezer Ft lehet a különbség a telefonok árai között, de itt sokkal több van (nagy nehezen elmondták, hogy 30 ezer Ft a különbség, ki akartam fizetni, de nem lehetett...) nem tudják, hogy hogyan számolt a kolléga és a telefont se vette fel, menjek vissza inkább másnap és utána járnak a központ segítségével. Mondom ilyen nincs, nem akarok negyedjére is visszajönni, felívtam én is, de nekem se vette fel, lediktáltam a nevem és a számom és szerencsére a srác visszahívott és mondta, hogy jön be az üzletbe 10 perc és ott van. Meg is érkezett, még a bolt előtt elkérte a papírokat tőlem plusz kérdezte, hogy mi a probléma (elmondtam, hogy nem jön ki a matek a kollégájuknak - csak röhögött egyet) és elment hátra, 15 perc múlva hozta ki a papírokat meg a telefont, már csak alá kellett írnom őket.
Nem mondta el, hogy mi volt a háttérben (ki számolt rosszul meg ilyenek), de a telefont megkaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gran Turismo
- Nintendo Switch 2
- Lexus, Toyota topik
- Mobil flották
- BMW topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I-7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/Garancia
- Dell Precision 7550 15.6 FHD Touch / i7-10850H 32GB / 512GB / nVidia Quadro / IR workstation tervező
- Dell Inspiron 15 3530 /13.gen i7-1355U/16GB/512 GB SSD FHD Garancia
- Dobozos új Lenovo Ideapad Slim 5 Laptop /R7-7730U/16 GB Ram/512 SSD/14" FHD+ OLED/ Garancia
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro