Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Beszarás. Az ember azt hinné, hogy az 5 rigós beugró azért megszűri a népet. Igazából a tarhálós punkot sem értem (a 2-es variánst), hogy igazából 1 hetet, hogy akar eltölteni kint pénz nélkül??? Abból indulok ki, hogy a beugró árát is lehúzásokból akarja összeszedni.
Belőlük lesz a lopóóós banda?????? -
Zebu
addikt
Láttatok már ''romákat'' a Szigeten?
Én még nem........hálisten -
Zebu
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Mondjuk olyat még én sem tapasztaltam támaszkodván dilikutya megjegyzésére, hogy kinéztek volna az öltözködés miatt...
Jó azért, ha az ember tényleg nagyon kis piperkócként öltözik fel akkor tutira kaphat egy-két sarat, de közelsem kap annyit, mintha elmész mondjuk a Rioba rövidgatyában és nem is Sexpistols pólóban és mondjuk egy Bundeswehr gatyóban
És ott már a kidobók parasztok. Ez van, ilyenek vagyunk, így szórakozunk
Szeressük!

-
Zebu
addikt
Plusz még azt is megmagyarázza, hogy érvénytelen a vócser jegyed és add neki, vagy már csak 3 rigója hiányzik a beugróra, jah és még cigit és sört ne felejts el adni neki, egyébként meg elmehetsz a k* anyádba ha nem. Ezek miatt a paraziták miatt utálják sokan a punkokat...............
-
Zebu
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Igazat szólsz!

Szerintem sokkal jobb volt a Sziget és Efott is amíg nem jelentek a ''divatdiktátorok''. De nem megyek bele ez nem az a topic! Alapvetően egy közös lenézés van a plázamajmók és az ú.n. ''zsíroshajú rockerek'' között. Mindegyik csapatban jó is rossz is
p.s: a halásznadrágoktól nekem is végem van
De izlések és pofonok.
szerk: igazából ha belegondolsz leginkább ők képviselik az igazi fogyasztói társadalmat (Plázanép)
[Szerkesztve] -
Zebu
addikt
válasz
MyKonzerv
üzenetére
Ezaz, hogy mintha a közönség is változna. a Szarban fetrengő rockerekkel nincs is baj. Nekem a fukszos kopasznyakú áradat szúrja a szemem a kis cicababáikkal. Ez szerintem nem az a hely.
Tökéletesen igazad van, hogy az egész már csak marketing, business. Eddig is az volt, de egyre jobban.
Még egy kis lehúzásként annyit, hogy a sör drága és szar
2 nap után ihatatlan, ha a borházat veszed célba, akkor minimum fél órát állsz sorba.......
De megvan a feelingje, nagyon imádtam
Főleg mikor sátraztam kint és reggel felkelni, kajálni valamit, jóreggelt jéger, aztán ping pong stb. Szerintem napközben sokkal élvezetesebb az egész, mint éjszaka. Pár perces barátok és társaik

-
Zebu
addikt
A sárral sosem volt bajom. 2 éve full sárosan metróztam be a városba, mert sikerült elvágódnom kicsit ittasan

Viszont inkább a közönséggel van bajom... Jobban tetszett az underground, born to be wild feeling, mint a fényvarázsos, vicsorgó technóóópartys feeling. Nemtom. Nekem valami hiányzik belőle. Lehet, hogy tényleg az igényeim változnak.
Az is gond szerintem, hogy évről-évre egyre többen vannak kint.
Azért húz ki a szivem, de nem fogok kimenni
-
Zebu
addikt
Sziget sajna egyre tréééébb.
Szomorú, hogy évről évre süllyed lefelé a színvonal. Vagy csak én öregszem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tesla topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest