Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
kraftxld
üzenetére
Koszi druszam, ha nem gond, elkuldened PM-ben a linket az x86 telepitokeszlethez? Holnap neki kellene ugranom, mert penteken en sem melozok mar, meg kollegam se, aztan meg kb a baba miatt meghalni nem lesz idom.Ja, egy dolog, tegnap telepitettem, irja, ma mar mutatja a renszertulajdonsagoknal (ahol az elmenyindexet is), hogy 2 napom van aktivalni. Amit nem tudok, hogy mi tortenne pl az OS-szel, ha hatarido lejarta utan probalnam hasznalni, levagna valami csokkentett modszerusegbe?
udv
B -
VeryByte
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Mármint hivatalosan nem tudsz lefelé menni.
Van rá mókolt megoldás, de most nem keresgélek, Google a barátod.
Annyit segítek, hogy némi registry buherálás kell hozzá.És ezt csak azért írom ide, mert bosszantó tud lenni az olyan amit kolléga írt és emiatt kellene újra telepíteni.
Enterprise meg elvileg ugye nem kér kulcsot, mert MAK-os, ja jól sejtem.
vrmus: Szerintem nincs. Maximum a telepítő média betűjelét tudod meghatározni, de az nem biztos, hogy sokat jelent.
Mondjuk erre nem tudom miért van szükség. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Koszi druszam, ha nem gond, elkuldened PM-ben a linket az x86 telepitokeszlethez? Holnap neki kellene ugranom, mert penteken en sem melozok mar, meg kollegam se, aztan meg kb a baba miatt meghalni nem lesz idom.