- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
rob210 #90117 üzenetére
Már elengedtem a dolgot, költsék gyógyszerre, az a lényeg, hogy most jónak tűnik az autó és tényleges garancia van az elvégzett munkára és alkatrészre(amihez már hosszú ideje nem volt már szerencsém pl: 10 ezer km alatt 2x cserélt vezérlés opelnél, 6000km alatt 2x cserélt vízpumpa fordnál és mindkettő "gariban" is fizetős volt).
Itt sajnos Debrecen mellett ezek sajnos nem alap dolgok és sokszor még a szakértelem is hiányzik, de a nagy lóvét el tudják kérni, utána ha gond van, akkor így jártam....
Na mind1, remélem ez már a múlté. Van egy 11 évet és 125ezret futott valamint egy fél évet és 5ezret futott okoskerekem is, bár dísznek drága, az 5ezret futottnak a hibájáról sem 100%-ig vagyok meggyőződve, de ez van, fő hogy tünet mentes a gép(és nem égek mint a rongy minden indításkor)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest