-
LOGOUT.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Josi
senior tag
A motorkód valószínüleg K4j750
Gyujtótrafók ne Sagen vagy Valleo legyen. (Beru, Denso a javasolt elsősorban)
Ha megkapta a törődést, akkor nem szokott gondja lenni. (legalábbis nálam. )
Diagra kellene dugni.
De a hűtőviz hőmérő szerintem nagyon fenn van. Nálam még nem csinált ilyent az elmúlt 12 évben.
És ahhoz képest, hogy meleg a motor és áll egyhelyben magas az alapjárati fordulatszám.''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
rob210
Topikgazda
Ezt felejtsd el, amúgy megbízható használható autó, iszonyat raktérrel, mert az ami a kombiban van már nem csomagtér.
A trafót írta tresh, a másik ami még típus hiba a hátsó lengéscsillapító törés.
Az alsó szemnél el szokott repedni és elpattan egy idő után, ha az már cserélve van akkor jó.A kiszemelt példányról pedig annyit, hogy a service legjobb esetben az alacsony olajszint miatt világít, ami gondos gazdára utal, rosszabb esetben meg egy motorcserére.
Egyszóval ezt a konkrét példányt felejtsd el, ez leharcolt.De ilyet érdemes keresni, ha nagy raktér kell, amúgy én is az 1.6-ost ajánlom és nem azért, mert nekem is az van. Hanem, mert egy kombihoz az az alap motor szerintem, ha nem forgalmi akadály akarsz lenni.
Renault power
-
tresh
veterán
Szia,
Nem tudom mi a keret de első blikkre ami nekem feltűnik : agyon ült első ülés+ lekopott kormány ( 305k futott autómba majdnem új a kormány állapota és gyári) tehát ebbe a 145 ezer csak km óra szerint van ami még nem baj de ugye serv felírat se azért világít mert minden rendben.. ha munkás autónak kell 1 évig hogy vigyen a-b be még bír aztán belököd az első bontóba lehet érdemes foglalkozni vele amúgy nem. Motorikusan nem rossz ez az 1.4 16 v általában gyújtótrafó hibák szoktak lenni ha sagem/valeo van benne azt cser és utána semmi extrát nem kér csak benyát és rendes gazdát. Bár a kombihoz szerintem nem túl ideális választás inkább az 1.6 16 v erősebb és klímánál se hal meg. Fogyasztás eltérés meg minimális. Jó állapotú m1 ph2 -öket én 500-600k között keresnék
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- MIUI / HyperOS topik
- World of Tanks - MMO
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Klasszikus, átlátható HardverApró listanézet (2025-01)
- AliExpress tapasztalatok
- Diablo IV
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...