Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SocketA

senior tag

válasz _NCT #15261 üzenetére

Hat ooooo.... erre most mit mondjak? :) Egyebkent jo a valto (ahhoz kepest, hogy picit hosszu az utja), tetszik a megvezetese is. Igen, nekem az egyes szokott ragadni, meg a 3as, illetve amikor otosbol lassabban valtok vissza. Ha egy egybol athuzom 5-bol 4-be, akkor alt. nem szokott gond lenni.
    Nem tudom mennyire erzed, hogy mielott beteszed a sebessegbe olyan, mintha lenne egy kis "kapu" elotte es ilyenkor mintha ez nem nyilna ki teljesen.
    Es azert is tunik logikusnak, hogy ez a kuplung hibaja lehet, mert ha kuplung nelkul probalod sebessegbe tenni, akkor pont ott erzed, hogy ez a "kapu" (nevezzuk igy :D) megfogja. Vagy ugyanez van, amit irtam nemreg, hogyha 10km/h felett be akarod tenni, akkor ez a valami (majd az okosak megmondjak, hogy mi ez, talan a szinkrongyuru?!) nem engedi betenni.

A kuplungnal orulok is meg nem is: Ha a kuplung mar hamarabb fogna, akkor jobban lehetne adagolni, ez jol jonne araszolgatasnal, de azt cserencsere nem szoktam, nappal nem hasznaljuk a kocsit, nem szoktunk dugoban allni szerencsere. Viszont igy, hogy fent fog pedig sokkal gyorsabb - szerintem - a valtas, mert nem kell annyira kinyomni, amikor mar nyomom belefe a kuplungot, akkor mar a kovetkezobe. Szoval vegulis ez nem annyira nagy gond. Bnom is azt mondja, hogy jo igy neki, nem kell, hogy finomabban adagolhato legyen.

Szerk.:
    (#15263) MMA87 Mondom: Ha a valto mindig ilyen sima lenne, mint mostanaban a hidegben, meg egyesben nem lenne ez a hulye hang, nekem tokeletes lenne. A rozsdat meg eltuntetjuk. Csak lehet, hogy ez a kis aprosag sokba kerulne...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés