- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1994
csendes tag
sziasztok most vetem ramot Geil Enhance Corsa 4GB 1600MHz PC12800 CL9 DDR3 RAM (GEC34GB1600C9SC) 4GB DDR3 Memória ilyet és 1066 ment most felvetem maxra 1600 mhz és sokan azt mondják nem támogatja a amd ez a fajta amd procci AMD Athlon(tm) II x2 240 mhz processor azt akarnám tudni téleg igaz ez a mondás nem támogatja egy órájavetem fel edig semmi baja és azt akarnám tudni így nem e teszek bene a kárt a gépbe semmibe és téleg igaz az,hogy nem támogasa a 1600 mhz memoriát ez a proci?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Battlefield 6
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Mini-ITX
- Új előzetesen a Lost Soul Aside
- További aktív témák...
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest