- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati15
csendes tag
Sziasztok!
A következő konfigba milyen ramot érdemes tenni? (teljes mértékben játékra lesz a gép, és tuningolva lesz a proci és a ram is ha lehet)Alaplap : Asus Z170 Pro Gaming
CPU : Intel core i5-6400
Grafkártya : Gainward GTX 1060 6GBÉs amit nem tudok eldönteni az a ram, amiből szerintem minimum most már 16 GB kell , és 2x8 GB-ás felállásban gondoltam, csak nem tudom hogy melyik gyártótól illetve milyen MHz és CL mennyi legyen? (Nem tudom mennyi számit játékra ha 2133MHz helyett pl 3000es lenne, illetve ha CL16 helyett egy CL12?) Légyszives ajánljatok párat,előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SK Hynix 16GB / 32GB DDR5 5600MHz Laptop RAM!
- G skill Trident Z5 RGB 2x32GB CL32 DDR5
- Hibátlan - KINGSTON HyperX Fury 16GB DDR4 2666MHz CL16 RAM memória modul
- 8GB - 16GB / 2133 - 2400 - 2666 MHz DDR4 RAM, Több db + 1 év Garancia + Számla!!!
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 F5-6000J3036F16GX2-TZ5NRW
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest