Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati15
csendes tag
Sziasztok!
A következő konfigba milyen ramot érdemes tenni? (teljes mértékben játékra lesz a gép, és tuningolva lesz a proci és a ram is ha lehet)Alaplap : Asus Z170 Pro Gaming
CPU : Intel core i5-6400
Grafkártya : Gainward GTX 1060 6GBÉs amit nem tudok eldönteni az a ram, amiből szerintem minimum most már 16 GB kell , és 2x8 GB-ás felállásban gondoltam, csak nem tudom hogy melyik gyártótól illetve milyen MHz és CL mennyi legyen? (Nem tudom mennyi számit játékra ha 2133MHz helyett pl 3000es lenne, illetve ha CL16 helyett egy CL12?) Légyszives ajánljatok párat,előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- (új, bontatlan) Kingston 8GB 16GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- DDR4 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- SK Hynix 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest