Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabanka
aktív tag
Nem nagyon találtam meg a megfelelő topicot hátha itt valaki útbeigazít, de közben itt is felteszem a kérdést:
Mennyit ér:
Core 2 Duo E7300 2,66 Ghz
Kingmax 2x3 Gb DDR2 ram.
Gigabyte 4670 + Accelero S1 Rev. 2 + Sharkon hűtő
250 Gb Samsung vinyó egy éve kb. 100%os Sata2Köszi előre is.
-
kabanka
aktív tag
válasz
04ahgy
üzenetére
Szóval BIOS-t frissítettem, elméletileg a lábak is rendben vannak. Az érdekes az hogy hűtésfelszeerelés után volt, de mellé nem ment semmi a pasztából meg MX2es pasztát használok...ami elméletileg nem vezet. Még a lábakat megnézem de nem vettem észre semmit mert néztem.... Szervízben látatlanban azt mondták csere alaplaphiba. De ha házilag meg lehet igazítani akkor nem vinném el ide oda...
-
kabanka
aktív tag
Már korábban felvetettem a problémám de nagyon nem reagált rá senki
Szóval:
Anagy probléma 16 gb ramom eddig működött rendesen. De tegnap észre vettem hogy bootolásnál csak 8 gb-t lát. a Win jelzi a 16GB-t de mögé azt írja hogy 8 gb használható. Dualban nem látja az egyik ramokat. Mi lehet a gond? Msconfigban nincs beállítva korlátozás.
A gép Asus P7p55d-e lx egy i5 750 társaságában. A memóriák teljesen jók.Köszi előre is.
-
-
kabanka
aktív tag
Sziasztok! Van egy nagy probléma van 16 gb ramom eddig működött minden. De tegnap észre vettem hogy bootolásnál csak 8 gb-t lát. a Win jelzi a 16GB-t de mögé azt írja hogy 8 gb használható. Dualban nem látja az egyik ramot. Mi lehet a gond? Msconfigban nincs beállítva korlátozás.
Köszi előre is.
-
kabanka
aktív tag
Sziasztok! Van egy i5 750es és egy GTS 450es kombóm, simán mennek vele Ultrán a játékok pl The Run, Split Second, de az a gondom vele hogy 15-20 másodperceként úgymond dadog a kép... nem a stuttering jelenségre gondolok, hanem mondjuk a Ramokra, sima egyszerű kingston és buffalo ramok vannak benne, természetesen próbáltam külön külön is őket, ugyanaz, szinte minden játéknál. Mennie kellene teljesen simán a dolgoknak ahogy teszi is de leesik az FPS. a grafikai beállítások nem javítanak a dolgokon. Tehát ramra gondolok, hogy mondjuk valami komolyabbat kellene venni. Mit ajánlotok. Corsair Vengeance jó? vagy Geil Black Dragon?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval:
fudi2002