Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok,
Ddr5 ramot szeretnék majd venni, 9800x3d alá.
Ha jól tudom cl30/32 -őt kell vennem és nem lesz vele gondom, viszont jó lenne valami low profile szerű, hogy ne legyen gond a hűtővel...
Kérdés, vannak kerülendő darabok/gyàrtók 40-50k kategóriában 32 giga esetén, vagy nem nagyon tudok mellé nyúlni?
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
kicsit lemaradtam DDR3-nál, de most úgy néz ki váltok DDR4-re
milyet érdemes venni? 2*4 giga kellene, egyenlőre csak általános felhasználásra, de később lehet játékra is
mire figyeljek? régen ugye DDR3-nál a késleltetést kellett nézni, de most elég magasak ezek az értékek, szóval meg vagyok lőve

-
bandi0000
nagyúr
hy
nézegettem ezeket az új hiper szuper DDR4 memókat, nagyobb órajelen mennek, de nagyon nagy a késleltetésük is, de még a drágáknak is, ez miért jó nekünk? vagy kinek csinálják? tudtommal gamernek elég bőven az 1600-as minél kisebb késleltetéssel nem?
-
bandi0000
nagyúr
hali
Kérdés, hogy láttam az első hsz-ben hogy 1155/1150-es lapba csak 1,5V-os memória mehet, én vettem egy Kingston-t ami 1,65 ös volt, de a csávó kioktatott a boltba, hogy ez hülyeség mert tuningram stb stb szóval nyugodtan belerakhatom a 6,5V-os ramot, akkor most mi az igaz? -
bandi0000
nagyúr
hali
kérdés, hogy ez a fajta memória mennyire jó/ajánlott illetve mennyire kell félnem hogy nem férne el a CPU hűtőtől? Nem tudom még milyet veszek de legjobban a thermaltake Frio tetszik, de csak 2 slotot használok majd a foglalatokból
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

fudi2002