- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Hirdetés
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
Sziasztok,
Hátha segítség lesz valakinek, úgyhogy leírom.
Kingston Hyper Fury 8GB modulom 4 éves korában bedöglött. Memory Management kék halállal. Mivel az AQUA 3 év garanciát vállalt, már majdnem elkönyveltem a veszteséget. De aztán a kezembe került a gyári doboza és az abban levő kis füzet, amin felfedeztem a Lifetime Warranty feliratot. Aug. 22-én felvettem a kapcsolatot a Kingston supporttal. Angol tudás nem árt. 24-én kaptam is a választ egy kérdőívvel kapcsolatban. Különböző adatok, hibakép, lakcím, hol vettem stb. Megválaszoltam, majd még kértek bizonyíték gyanánt képet a számláról vagy akár a ramról is elég lett volna. Ezek után továbbítottak a szerviznek, akik másnap írtak, hogy küldenek másik modult, de várjak türelemmel, mert csúszás várható. 28-án feladták DHL-el Németországból. Tegnap szept. 3-án pedig már be is üzemeltem az új modult a gépbe.
Le a kalappal a cég előtt. Nulla kukacoskodás, nulla kifogás. A szükséges adatok után már küldték is az új alkatrészt. Ráadásul nemzetközi postához képest, szerintem teljesen gyorsan
-
bunkomen
aktív tag
Sziasztok!
Van nekem egy ilyen 2x4GB 1333Mhz KIT-em. Lehetőségem lenne elcserélni 2db 2x2GB 1600Mhz KIT-re.
A kérdésem az, hogy megéri-e? Sokkal nehezebb lenne a jövőben megválni tőle, mint a 2x4GB kit-től? Plusz így nem tudok bővíteni, csak ha lecserélem. Ha jól tudom az i3-2100 ki se használja az 1600Mhz-et. Csupán a külső miatt érdekelne. Szebben mutatna
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Pubszon #35154 üzenetére
Hidd el én örülnék a legjobban ha ki tudnám próbálni
csak sajnos nem nagyon akarnak feltenni apróra i3-2100-et. így proci nélkül nehézkes a próba. amint feltesznek egyet tuti lecsapok már napok óta résen vagyok.
2007 óta ez lesz az első alaplapcsere. már dörzsölöm a tenyerem
neked mi áll a próba útjában?
-
bunkomen
aktív tag
válasz
errorcode06 #35062 üzenetére
nekem is hasonloak az elképzeléseim amúgy
-
bunkomen
aktív tag
sziasztok!
manapság mire tudnak az emberek 8gb ramnál többet használni? láttam hogy valakinek 16gb van a gépben. nem értem a miértjét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- DDR4 SODIMM 64 GByte 3200 MHz, két 32 GByte-os modul van, ár/db
- SK hynix 8GB DDR5 5600MHz SODIMM
- Kingston HyperX Renegade DDR5 6400 CL32 (6000CL30) 2X16 GB - 2033-ig gari itthon
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest