Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cirberos
újonc
válasz
Cirberos
üzenetére
Úgy néz ki, találtam választ a saját kérdésemre
, beillesztem, hátha érdekes vagy új lehet mások számára is.However, this doesn’t mean you can’t use RAM sticks of different sizes. For example, if your first stick is 4GB, you can still add a new 8GB stick. Once you switch on dual channel mode (also called flex mode), it will perform as two 4GB sticks running side by side in optimal performance. The remaining 4GB of the new stick will run in single channel mode. Overall, it’s not as fast as using two sticks of the same size, but it’s still faster than what you had before.
-
Submarine
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung kuponkunyeráló
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Metal topik
- További aktív témák...
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- 4 / 8 GB 2Rx8 PC3L - 12800S Laptop Memória Modulok
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- G.SKILL Trident Z Royal 32GB (2x16GB) DDR4 4600MHz CL19 - Élettartam garancia
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, beillesztem, hátha érdekes vagy új lehet mások számára is.

fudi2002