Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dronte
aktív tag
válasz
Dronte #58458 üzenetére
Időközben tesztelgettem, cserélgettem, az FPS-em viszont mintha minimálisan még alacsonyabb lenne, persze nehéz ezt multiplayer esetén pontosan letesztelni. Nyilván egy régebbi játéknál mint a BF3 nem biztos hogy a legjobb benchmark. Viszont a processzor használat számomra továbbra is rejtély, a régi memóriával 85%-90% körül volt a használat, az új memóriánál viszont 95-100%
-
válasz
Dronte #43150 üzenetére
kb. ugyanaz a bolti és a használt.. nincs különbség (max. nem kapsz számlát garis papírt hozzá meg kedvezőbb áron hozzájutsz..) neked kell eldönteni, hogy mi s hogy kell / éri meg ! Szerintem a RAMok többsége nem hal meg csak úgy az évek alatt.. max. user error következtébe
(helyedbe vennék használtan és legalább próbagarit kérnék rá) azt ha beszereled és megfelelő... akkor simán kiszolgál életed végéig kb. (megfelelő használat alatt..) vagy még későbbiekben is hasznát veheted.
L
-
válasz
Dronte #43147 üzenetére
Intel mellé ajánlott az 1.5v RAM..
Kingston -ba is található 1.5v -os kiszerelés ! (de elég ritka)
Corsair Vengeance LP remek RAM , de drágább mint egy KingstonKingston terén itt a lista ami az alaplaphoz "kompatibilis"
[link] pl. (Part Number - szám alapján meg tudod nézni, hogy merrefelé kapható /webshop - Google - árgép - stb../ ha mindenképp Kingston a kiszemelt)L
-
válasz
Dronte #43145 üzenetére
A kérdésedre itt a válasz !
" 4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 32 GB of system memory
* Due to a Windows 32-bit operating system limitation, when more than 4 GB of physical memory is installed, the actual memory size displayed will be less than the size of the physical memory installed.
Dual channel memory architecture
Support for DDR3 1600/1333 MHz memory modules
Support for non-ECC memory modules
Support for Extreme Memory Profile (XMP) memory modules "(remélem tudtam segíteni)
L
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB (4x8GB) 3200MHz CL16 - Garancia
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest