Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
bazsadia #48344 üzenetére
Szívesen válaszoltam.
Az alaplapod milyen legyen??, én sem tudok igazán dönteni ezek közül.
A lényeg hogy miért is nem tudok igazán dönteni, gépem már régi config és jól is működik most és amire kell arra jelenleg bőven elég.
Ami a fontos tényező alaplapod milyen legyen??, ha játszani is akarsz és stabil gépet is szeretnél, biztosan mindenképpen nagyon nagyon fontold is meg hogy melyiket választod.
Szerintem saját véleményem és tapasztalatom alapján, Msi és Gigabyte alaplapot választanék, mert ők jó és megbízható minőségűek, aszt kapjuk amit a support oldalakon írnak, de érdemes más fórum oldalakon is utána olvasni mielőtt vásárlába fogsz...
A döntés jóga feltétlenül csakis a tiéd lehet hogy mit vásárolsz is meg.
Ennyit tudtok látatlanban mondani, érdemes megfontolni hogy Msi és Gigabyte alaplapok közül melyiket is veszed meg..................... -
IstvánLászló
őstag
válasz
bazsadia #48342 üzenetére
A specifikáció elképzelhető simán, nem hinném hogy csak a dizájn miatt más a színük a rammoknak.
A lényeg én GEIL rammot használok jelenleg és van különbség, színük is más lehet és kinézetük is.
A lényeg 800Mhz- töl 2100Mhz -es típusok is léteznek, kinézetük erre hívja fel a figyelmet mindenkinek a számára, a minőség vitathatatlanul több mint jó...
Ennyit tudtam hirtelen segíteni de vannak itt hozzáér többek is nálam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anime filmek és sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- 2x8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 RAM Modulok ( G.Skill TridentZ / Kingston Fury )
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest