Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szasza_boy
csendes tag
válasz
gamekiller01
üzenetére
Szia! Csak sima EP45T-DS3-am van, de ahogy látom nem sok különbség van az Extrémhez képest. Ennek ellenére kipróbálom a 2-4 slotot és megnézem a BIOS beállításokat is. Köszönöm a gyors választ!
-
Livius
őstag
válasz
gamekiller01
üzenetére
Az nem garantált hogy menni fog a 800-as, lehet megy de nem lesz stabil a rendszer.
-
14adam
addikt
válasz
gamekiller01
üzenetére
oké,köszönöm

-
gamekiller01
tag
válasz
gamekiller01
üzenetére
Ha nem ECC-s ramokat teszel bele, akkor nagy valószínűséggel hibát fog jelezni, ha bekapcsolod az ECC figyelést.
Ha lemondassz erről a plussz hibavédelmi képességről, kikapcsolod ezt a plusszt a BIOS-ban,akkor nyugodtan párosíthatod az ECC-st a NON ECC-ssel. -
GrooveHero
addikt
válasz
gamekiller01
üzenetére
szal akkor ez a "vérbeli tuningram esete" ehh
én nem reménykedem, hogy a p35c ds3r-ből és kingmax 1333-ból kihozk ennyit, de majd próbálkozok, még szerencse, hogy haver vágja a biost. -
GrooveHero
addikt
válasz
gamekiller01
üzenetére
ahham, szal alabból 2000-es ram. én kérek elnézést, az én k***a anyámat
de télleg. amúgy ezek mennyin büntetnek max?
-
GrooveHero
addikt
válasz
gamekiller01
üzenetére
hello. értem én, hogy a sztár wárzban ilyenekkel mennek a birodalmi hajók...

de kérdésem, hogy ezek milyen márkájú és fajtájú ramok? gondolom vmi űberebb cucc mi?

hja és szted van esélyem, ha a p35c-ds3r-ben csak egy e 6600 fog ketyegni, mármint esély arra, hogy én is facányos eredményeket érjek el?
amúgy elvileg hétfőn este meglesz a gépecske, mármint fullosra, már megvan a ház, a viddenyókártya, egy 9800GT, 2 db 1 gigás 1333 ddr3 kingmax, egy samu dvd író, és lesz egy e6600, az említett p35c-ds3r, és egy cooler master tápeccség
sztem nem lesz ez anyira rosz kis kofig
ugye?
nyugtassatok meg PLS

-
kaoszpapja
aktív tag
válasz
gamekiller01
üzenetére
azért dob ennyit mert az 5:3-as fsb ram arány bugzik. próbáld más arányon.
úgy lehet nem is fog ennyit menni. de nézd meg majd más arányban alacsonyabb órajelen többet fogsz kapni
-
GrooveHero
addikt
válasz
gamekiller01
üzenetére
köszi szépen a tanácsot, de sajna a ramok már itt vannak mellettem, a lap valszeg csak jövő héten hétfőn lesz, ha minden stimmel.
én már pezsgőt bontanék, ha így mennének, nem tartom valószínűnek, hogy ilyet ihozok egy P35-DS3-R-ből, és 2 giga DDR3 Kingmax 1333-ból, egy oldalas modulok. vagy nem lehetetlen?

-
R1200GS
aktív tag
válasz
gamekiller01
üzenetére
2,2V 5-5-5-15 19-35-3-5-3-3
Akár 2,2 V fölé is lehetne emelni a feszt? Nem lenne baj belölle?
-
törölt tag
válasz
gamekiller01
üzenetére
Egyértelmű 1800 CAS8.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
gamekiller01
üzenetére
Jaja, előbb elavul mint sem tönkre menne. Nyilván csak akkor ha ésszerű keretek között feszeljük.
Viszont hiába dropol sokat a lapod akkor is terhelésváltásnál kap szép kis fesztüskéket.
De ez off ramos topikban ugye...

-
TazLeacher
nagyúr
válasz
gamekiller01
üzenetére
Köszönöm. Volt Diablo-m, de nem emléxem, hogy milyen a borda "felfogatása". Bizonyos ramokon két kis patent fogja, ezt vicc levenni, csak elhúzod, és már le is jött, van olyan, ami csavaros, ott is csak ki kell csavarni a csavart. Ez meg ilyen "összenyomós".
Most CellShock lesz helyette (csavaros...
), viszont csak 2x1...nincs most "kedvem" többet venni. Ha meg meg tudják csinálni, akkor túladok a G.Skill-en nagyon jutányos áron, és megtartom a CellShock-ot, mert elég a 2x1, akövetkező már úgyis 3x1 vagy 3x2 lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- PlayStation 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- ÚJ 32GB DDR4 3200AA Laptop memória
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

), viszont csak 2x1...nincs most "kedvem" többet venni. Ha meg meg tudják csinálni, akkor túladok a G.Skill-en nagyon jutányos áron, és megtartom a CellShock-ot, mert elég a 2x1, akövetkező már úgyis 3x1 vagy 3x2 lesz...
fudi2002