Hirdetés
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Meggyi001: A kérdés...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
válasz
Ősember
üzenetére
oké igazad van csak nem tom milyen értékekre van pontosan szükség

nos az én procim 1333Mhz fsb-n megy ami ugye 333 Fsb-t jelent éna ezt elkezdtem tornászni felflé és akkor vettem észre ,hogy a memóriámat is elkezdte auton emelni az 800Mhz volt és szépen ment felfelé!!
ezért a memóriát visszavettem asszem 667 re és 100fsb-t húztam a procira a memó meg akkor állt 800Mhz-re!
ekkor teszt nélkül változtattam az időzítésen de azt már nem bírta 44412-t! a feszt meg auton volt ami nem tom pontosan mennyi lehetett ,de 2V állandót adtam neki!!
most az nem tiszta,hogy az időzítést milyen ütemben és arányban kell lefelé vinni???és mikor fogom tudni pl ,hogy a fesz miatt fog fagyni?
-
válasz
Ősember
üzenetére
Ez így jó kis pongyola fogalmazás azért.
Az FSB az FSB, az 1066 meg QPB például vagy PSB. Meg aztán szentem a srác arra gondolt, hogy BIOS-ban DDR667-ről DDR800-ra emeli a RAM szorzót, ami ugye 4:5-ös helyett 2:3-as arányt jelent. De ez csak tipp, mert érdekesen fogalmaz. 
Én sem okoskodni akartam, és tutti biztos, hogy a te postodat jobban fogja majd érteni.

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- Gitáros topic
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- Samsung 8GB DDR4 RAM memória
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO (garanciális, Alza)
- Corsair Vengeance RGB RS 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz C18 Memória!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az FSB az FSB, az 1066 meg QPB például vagy PSB. Meg aztán szentem a srác arra gondolt, hogy BIOS-ban DDR667-ről DDR800-ra emeli a RAM szorzót, ami ugye 4:5-ös helyett 2:3-as arányt jelent. De ez csak tipp, mert érdekesen fogalmaz.
fudi2002