- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
válasz
Ősember #8605 üzenetére
oké igazad van csak nem tom milyen értékekre van pontosan szükség
nos az én procim 1333Mhz fsb-n megy ami ugye 333 Fsb-t jelent éna ezt elkezdtem tornászni felflé és akkor vettem észre ,hogy a memóriámat is elkezdte auton emelni az 800Mhz volt és szépen ment felfelé!!
ezért a memóriát visszavettem asszem 667 re és 100fsb-t húztam a procira a memó meg akkor állt 800Mhz-re!
ekkor teszt nélkül változtattam az időzítésen de azt már nem bírta 44412-t! a feszt meg auton volt ami nem tom pontosan mennyi lehetett ,de 2V állandót adtam neki!!
most az nem tiszta,hogy az időzítést milyen ütemben és arányban kell lefelé vinni???és mikor fogom tudni pl ,hogy a fesz miatt fog fagyni?
-
válasz
Ősember #8605 üzenetére
Ez így jó kis pongyola fogalmazás azért.
Az FSB az FSB, az 1066 meg QPB például vagy PSB. Meg aztán szentem a srác arra gondolt, hogy BIOS-ban DDR667-ről DDR800-ra emeli a RAM szorzót, ami ugye 4:5-ös helyett 2:3-as arányt jelent. De ez csak tipp, mert érdekesen fogalmaz.
Én sem okoskodni akartam, és tutti biztos, hogy a te postodat jobban fogja majd érteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest