Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
válasz
zebra_hun
üzenetére
Én még nem tudom minek van vége... De szerintem a CPU nem bírja tovább...
Igaz fullra be van feszítve. A tWTR_S / _L -t egyszerre állítottam a tWR el, amikor utolsó mozdulat volt... Valószínűleg a 8 as tWR volt túl feszes, szóval ott még mehetne 7/2 helyett a 6/1 de még nem volt erőm azóta újra tesztelni...
Összességében RTL eken nem bírok állítani semmit... de tényleg semmit...btw, azért érdekes... mert nem hinném hogy ez a kit ne tudná kicsit feszesebben a 4400 at de mindeközben a VDDQTX / SA 1,28/1,25 ... Tehát van még tartalék, lehet kakaót hová adni...
De most tippre azt mondanám, hogy a harmadlagos időknél az egyik 7 est át kéne írni 8 asra... G2 nél pont 4400 - 4533 nál amikor tesztelgettem jöttem rá, hogy mivel lehet akár 4800-5000 en is indítani a ramot (többek között ez is ment már ott) és a tWRRD_DR _DD ket kellett átírni 4800 hoz 10 esre... Ami nagyon sok bandwidhet elvesz a tempóból egyébként... De 4400 hoz lehet, hogy elég a 8 as...
Kicsit utána googlézva ezek IMC-vel kapcsolatos időzítések amúgy, valami olyasmit mond meg hogy az IMC milyen gyorsan kommunikáljon valamilyen bankokkal ...
Ezt leszámítva amúgy megpróbáltam mindent már, akármit lazítottam instabil volt a 4400, és mindegy volt mennyi kakaót toltam neki oda...
Összességében nem tudom még, miért nem akar stabil lenni... Ha nem is ott használnám, de nagyon szeretném egyszer meglőni stabilra a 4400 at
Már csak azért is, mert OCN en láttam 4533 at is G1 ben
Igaz az nagyon ritka... de van 1 kép, nem tudom mennyire stabil, de nekem nem is postol, nemhogy lefut az AIDA bench
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android játékok topikja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- NVIDIA® driverek topikja
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igaz az nagyon ritka... de van 1 kép, nem tudom mennyire stabil, de nekem nem is postol, nemhogy lefut az AIDA bench
fudi2002