Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Baryka007

addikt

válasz zebra_hun #67197 üzenetére

Én még nem tudom minek van vége... De szerintem a CPU nem bírja tovább...
    Igaz fullra be van feszítve. A tWTR_S / _L -t egyszerre állítottam a tWR el, amikor utolsó mozdulat volt... Valószínűleg a 8 as tWR volt túl feszes, szóval ott még mehetne 7/2 helyett a 6/1 de még nem volt erőm azóta újra tesztelni...
    Összességében RTL eken nem bírok állítani semmit... de tényleg semmit...

btw, azért érdekes... mert nem hinném hogy ez a kit ne tudná kicsit feszesebben a 4400 at de mindeközben a VDDQTX / SA 1,28/1,25 ... Tehát van még tartalék, lehet kakaót hová adni...

De most tippre azt mondanám, hogy a harmadlagos időknél az egyik 7 est át kéne írni 8 asra... G2 nél pont 4400 - 4533 nál amikor tesztelgettem jöttem rá, hogy mivel lehet akár 4800-5000 en is indítani a ramot (többek között ez is ment már ott) és a tWRRD_DR _DD ket kellett átírni 4800 hoz 10 esre... Ami nagyon sok bandwidhet elvesz a tempóból egyébként... De 4400 hoz lehet, hogy elég a 8 as...

Kicsit utána googlézva ezek IMC-vel kapcsolatos időzítések amúgy, valami olyasmit mond meg hogy az IMC milyen gyorsan kommunikáljon valamilyen bankokkal ...

Ezt leszámítva amúgy megpróbáltam mindent már, akármit lazítottam instabil volt a 4400, és mindegy volt mennyi kakaót toltam neki oda...

Összességében nem tudom még, miért nem akar stabil lenni... Ha nem is ott használnám, de nagyon szeretném egyszer meglőni stabilra a 4400 at :DDD
    Már csak azért is, mert OCN en láttam 4533 at is G1 ben :U Igaz az nagyon ritka... de van 1 kép, nem tudom mennyire stabil, de nekem nem is postol, nemhogy lefut az AIDA bench :U

Új hozzászólás Aktív témák