Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebra_hun
veterán
válasz
fudi2002
üzenetére
Látod, vmit nem jól csinálunk.
Én sem szeretem a meglepit, így szinte az összesen végigkergetem. Azok sem jelentenek 100%-os eredményt, ugyanis a 2100MHz feletti (4200 ddr4 / 8400 ddr5) freki instabil.
Van fotóm Y Cruncher, TM5, HCI hibátlan 2150MHz-es (4300MHz) mem tuningról, aztán gondolt egyet, mégsem jó...
Én külön kezelem a napira készült és a benchre kihegyezett profilokat.
Előbbi fontos, utóbbi nem annyira lényeges. Azt amúgy sem tartom meg, csak vagizásra.
Egy jó 24/7-es is jócskán hozzáad a gyorsasághoz, teljesítményhez. A határokat meg el kell fogadni, végtelenségig nem megy.Igen, láttam, 10 perc, neki gyorsan megy

Szerintem nem így gondolta, csak mérges lehetett.
Az én kiborulásom sem volt túl szép, de egy kretén személyeskedéstől évek óta, most szakadt el a cérna.
Személyeskedni nem akartam, így a kedvenc hardverét szóltam le eléggé..., alpárian, de mindegy, kijött.Jobb is ez így, itt egy RAM topik, igazából ide való a memória minden része. OC is természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- Eladó egy Corsair vengeance 48 Gb (2x24gb) ram RGB.
- Fejlesztés hiányában megmaradt 8GB SK Hynix 2400MHz DDR4 SO-DIMM
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- Új, felbontott G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL26 Trident Z5 Neo RGB EXPO - 10 év gari! -
- Logitech z5500 5.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest