- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
válasz
#24845312 #58790 üzenetére
Betettem a 3200 Predator-t, hála istennek gond nélkül megy. 2400mhz-t állít be ez a lap, de ezt mondtátok előre. Aida mem sebesség teszt szerint némileg gyorsabb, mint az előző, Fury 2133 cl14, de elvetemült időzítését állított be magának, 17, X, X, X. Nem hiszem, hogy feszt tudnék állítani ezen a lapon, 1.2V. XMP 2 profil sincs, csak 1-es, nem piszkáltam, auto-n hagytam. Viszont timingot találtam, ha manualra állítom, akkor ha jól láttam, lehetne állítani az időzítéseket ( nem próbáltam, de manualban kifehéredik ). Minden egyebet békénhagyva itt kellene állítani rajta? Tulajdonképpen érnék vele valamit, vagy nem lesz érezhető változás? Vagy hagyjam az egészet így, ez legalább stabil?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- BMW topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest