Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ez így igaz, nekem is a mini-itx konfigomban sodimm ramok vannak, mondjuk én tabletnek építem össze hordozni.

Egész jó kis gépnek tűnik amit írsz, a topicban többször olvastam hogy a korai generációs zen procik esetén szintén bejátszott némi hiszti a rammal kapcsolatban, hogy az most proci vagy alaplap oldalról ahhoz én nem értek.
De ha még azt is megírod, akkor lehet hogy még közelebbi választ kapsz, de ha frissebb generációs procival használod, akkor ez már elég modern alaplapnak tűnik hogy nem lesz gondod a ramokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002