Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rantotthusi
tag
válasz
Lokids #51075 üzenetére
Szia! Nekem regebben 8 gb om volt 2*4 dualba irtak mar akkor is hogy ez a minimum plusz nem is ereztem azt mintha eleg lenne, valamiert azt gondoltam hogy kell mèg kivancsi voltam mi lesz aztan vettem mèg pluszba 1 modult es ugy volt 12gb om egy jo ideig de a 8 utan az a plusz 4 giga nekem feltunt jatekokban es most parnapja ezt a 4 gb ot beadtam es elhoztam meg egy kitet igy 4*4gb om ddr3 1600mhz es a 12gb hoz kepest ez is javitott a jatekok futasaban En ugy vettem eszre jot tett simabban futnak a gamek szal nem bantam meg kesobb majd ha eladom csak tobbet kapok egybe 16gb ert mintha csak 12 gb om lenne, szal sztem megeri meg ebbe fektetni egy kicsit foleg ha ugy vagy vele hogy nagyon nem akarsz meg ujitani mint most En! Kesobb viszont igen!☺ full Hd Jatszok es tapasztalat alapjan azt tudom mondani a 8 gb az a nagyon minimum a 12gb mar jobb de az igazi a 16gb ezt sztem el kell fogadni bar En amennyire csak tudok a gepemhez merten mindig a legnagyobb es legszebb beallitast allitom be mediumon lehet eleg lenne a 8 is biztos futna ugy lazabban de magadabb beallitasokhoz kell a tobb Ram!☺
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial Ballistix 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest