Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: A kérdés...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blu79
addikt
válasz
Giovanny
üzenetére
- szerintem semmi baja nem lesz, ha megnézed a ddr3 ramok többsége 1.65v vel üzemel, én megnéztem az alaplapom user manualját és ott azt írja hogy 1.65v nél nem ajánlatos magasabb feszültséggel üzemelő ramokat használni, van aki magasabb órajellel használja a ramokat nagyobb feszültség mellett, külföldi oldalakat is néztem, az én ramjaimban lehet még van tartalék , de én egyelőre így használom, 1.65v ig eltudok még menni és tudom növelni az órajelet is, de most nincs szükség rá, a gépem jól van hűtve

Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Könyvajánló
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OpenMediaVault
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Arc Raiders
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- További aktív témák...
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- 2x8GB Kingston Fury HyperX DDR3 ram
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen Kingston HyperX Fury 2x8GB 3733MHz DDR4 kit
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

fudi2002