Hirdetés
- Jhonny06: Új gépsárkány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
acidflux
csendes tag
válasz
acidflux
üzenetére
Annyiban tévedtem,h a lépcsők nem 0,05V -onként mennek, hanem 0,015V -onként. Az első próbálkozásom 1,605V -on volt, majd feljebb vittem 1,710V -ra de még a win logo sem jelent meg és újraindult. Viszont találtam még olyat,h:
DRAM Static Read Control
DRAM Dynamic Write Control
DRAM Read Training
DRAM Write Training
MEM OC Charger
Ai Clock Twister
Ai Transaction BoosterEzek pontosan mik? Nem szeretek olyat állítani amit nem tudom,h mi is az és mit csinál. Érdemes kipróbálni a memória vezérlőt 1,65V -on? Azért kérdezem mert sok helyen az 1,65V -ot írják hivatalos feszültségnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Google Pixel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Napelem
- Yettel topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3000MHz CL16 Gaming - 8 év bolti garival! -
- Fejlesztés hiányában megmaradt 8GB SK Hynix 2400MHz DDR4 SO-DIMM
- Kingston Fury Beast 32GB DDR5 5600MHz CL32 RAM
- ddr4 2x16gb min. 3200mhz keresek!!!
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
fudi2002