- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lex Icon
senior tag
válasz
Lex Icon #43720 üzenetére
Sziasztok!
A korábban említett problémához kapcsolódóan:
Megjött a Corsair CMX4GX3M1A1600C9 memória (4GB/1600MHz), de a jelenség ugyanez. Elindul, leáll, elindul, leáll. Kipróbáltam a RAM modult egy céges gépben, amiben eddig 1GB-os KingMax modul volt, de nem indul el vele a gép. Felpörög, de a monitor se kapcsol be.
Egy szervizt megkérdeztem és azt mondták, hogy mivel nem tudja az 1600 MHz-et a lap, ezért nem megy, de 1333-al kellene mennie.
Viszont a Corsair oldalán mind az 1600-as (Tech specs fül), mind az 1333-as (Tech specs fül) SPD szerint 1333 MHz-et tud.
Nem tudom, most mit csináljak?
Valaki írta, hogy kétoldalas RAM-ot vegyek, de ezen se látom (meg a Kingston-on se), hogy melyik oldalon van RAM chip, mert a hűtőborda rá van ragasztva. Rendelésnél meg nincs mindkét oldal lefotózva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest