Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

thomasvold őstag Qru, köszönöm a segítséget ez,most nagyon hasznos info nekem. Mókolgatni azt szeretnék,azért is vettem ROG lapot. De sok dologgal még nem vagyok tisztában, főleg a BIOS-os rövidítésekkel. Sajna magyar nyelvű kézikönyvet nem adnak a BIOS-hoz,hogy mi mit jelent  Nagy vonalakban lehet ezt érezni, de az "apróbetűs" részhez nincs az anyanyelvünkön útmutatás Nagy vonalakban lehet ezt érezni, de az "apróbetűs" részhez nincs az anyanyelvünkön útmutatás A legutolsó rendszerem amit tuningoltam pedig még 965-ös chipset volt, ott még nem volt memória vezérlő a prociban A legutolsó rendszerem amit tuningoltam pedig még 965-ös chipset volt, ott még nem volt memória vezérlő a prociban 
- 

neil_mullen aktív tag köszi értem. közben szereztem egy patriot ddr3 masat is, és a honlapjukon azt irják hogy neki is élettartam garija van. (számlám itt sincs) viszont ehhez nem is járt garipapir, és magyar "képviselet" sincs. akkor itt is csak lelevelezem velük és visszaküldöm? 
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Beast 4x32 GB DDR4 RAM 3600MT/s CL18
- Corsair Vengeance Pro RGB 2x8GB 3200mhz DDR4
- Kinston 8GB DDR5 5600MHz SO-DIMM memória
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagy vonalakban lehet ezt érezni, de az "apróbetűs" részhez nincs az anyanyelvünkön útmutatás
 Nagy vonalakban lehet ezt érezni, de az "apróbetűs" részhez nincs az anyanyelvünkön útmutatás  
								 fudi2002
 fudi2002