- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
jim_raynor70 #36239 üzenetére
Ő csak ennyit kérdezett:
"Sziasztok!
Kingston HyperX 4GB (2x2GB) DDR2 1066MHz KHX8500D2K2/4G. 1066 MHz. Ezekből mi az amit kilehetne hozni tuning szinten?"Válaszoltam rá? Igen. Odaböktem neki egy MHz-et paraméterek nélkül, vagy részleteztem? Részleteztem.
Mi a probléma? Mert szerintem ő kérdezett túl általánosan. Nem adott meg számára kívánatos, tuning közben fennálló hőmérséklet tartományt, nem adott meg alaplaptípust, miben hajtaná, milyen CPU és milyen memóriavezérlő mellett. Nem adott meg egy maximált feszültséget, amit adna a RAM-nak, és még azt sem specifikálta, hogy a gyári hűtője körül lenne-e egyáltalán légáram vagy sem.
daa-raa: "04ahgy: Nem annyira CPU, mint inkább alaplap függő a dolog. Hiába kezelné az IMC, ha a lapon nincs is bevezetékezve az a +8bit." - Ebben viszont abszolút igazad van.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Borderlands 4
- Vallás
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung 64GB (2x32) DDR5 4800Mhz CL40 UDIMM
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- 2db Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest