- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
A házat még tavaly kaptam karácsonyra a páromtól. Mindig töröm a fejem melyik alkatrészt cseréljem, melyikre gyűjtsek egy kis pénzt, de ami tuti hogy marad még jó ideig az a ház/táp/ventik. A lap+proci+memó+vga általában max egy évig van ugyanaz, és akkor jön a csere. Bár most az I7 nagyon jó, de kitudja mi mit hoz a jövő (év)
Most már értem a GTX-es dolgot is. Az SSD hez kaptad a 3,5"->2,5" átalakítót vagy a házhoz? Egy olyan jó volna nekem is mert az nem járt se a vertexhez se a házhoz. Néztem a képeid, és ha jól láttam Chifi GPS-450AA tápod volt, mint nekem ez előttTataros kis kuckó az a CM is.
On: Van értelme 12giga ramot rakni egy otthoni személyi pc-be? Most a 6gigánál már kikapcsoltam a virtuális memóriát is, mert annyi van. De néha eljátszik az ember a gondolattal hogy ha már van lehetőség akkor használjuk ki, jelen esetben a 6memó foglalat. Nálam max a 3D-s tervezőprogramok ehetnek sok memóirát, de azoknak is bőségesen elegendő a 6giga.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ G.SKILL AEGIS - 16GB / 32GB Memória Kitek - 2x8 / 2x16 - Számla & Garancia
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- Kingston FURY Renegade 32GB 2x16GB DDR4 3600MHz kit - 38 hónap Aqua.hu Garancia / Beszámítás OK!
- Kingston Branded Memory 64GB DDR5 4800MT/s ECC Reg 2Rx4 BONTATLAN INGYEN FOXPOST
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest