- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: tpm.msc
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesWagner
csendes tag
Üdv!
Köszönöm a gyors választ!
A memókat nem tudom kipróbálni mielőtt megveszem őket, de bíztató hogy tök egyformák, és remélem menni fognak DCben
A tuninghoz pedig köszönöm a szoftveres segítséget. Találtam is egy nagyon klasz kis programot, a neve CoolCPU. Ennek van Magyar nyelvű felülete, és rengeteg órajel generátort támogat. Először bajban voltam, mert nem hiába nem lehet az én lapom húzni. Mert egy nagyon ritka ICS 952601 EF órajel generátor van rajta, amibe a gyártó "nem építette bele" a húzási lehetőséget. De csak elméletben. Gyáilag igen is tartalmazza. Utánaolvastam a neten, és ha egy nagyon hasonló típusú órajel generátort állítunk be a programba, jelen esetben az ICS 952607 EF-et, akkor a tuning tökéletesen működik.
Szal a 3Ghz-es procim így most 3,3Ghz-en ketyeg, az FSB 220-on (+20Mhz), a CPU BUS pedig 880Mhz-en (effektív). Igen csak jól megy a kicsike. Szerintem a proci még bírná, de sajna nem lehet a programmal visszaosztani a memória/cpu viszonylagos frekvenciáját.
Nagyon köszi a segítséget!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged