- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
04ahgy #26104 üzenetére
Akkor idézem mert látom nem olvastál vissza... Eddigi ténykedésem során 3x hoztam szóba a hardverkert:
"Amúgy hardverkerben 1 hete 24K volt a G.Skill ripjaws, a Kingmax meg 12K * 2...
Magyarul 1 árban voltak. Igaz mostmár drágább - 28K"Valaki mondta, hogy a hardverkerben 24K...ezt később javítottam ki, hogy nem jó az ár mert drágult, EBBEN HOL A REKLÁM?:
"Mushkinról nincs sok infó, viszont nem szerepel a lap QVL-jében (így nincs is tesztelve a lappal, procival - persze ettől még simán működhet),
amúgy nekem is a Mushkint ajánlották Hardverkerben"Egy bolt, amit megneveztem, ahol jobban értenek a ramokhoz mint sokan, a mushkint javasolta: EBBEN HOL A REKLÁM?
"Pl hardverkernél 12K 2 Gb borda nélküli 1333-as kingmax, 14K bordás 1600-as.
Viszont most rambazárban vannak G.Skill 1600-as Ripjaws-ok bordával 1,5-1,65 V-on, a kék CL 7-8-7-7-21-esek 24K-ért"Itt pedig csak egy árkülönbségre hívtam fel a figyelmet, 1600 és 1333 között, rögtön hozzátettem utána hogy rambazárban vennék most. EZ HOL REKLÁM?
Már ne haragudj, de amikkel gyanusítasz üres szavak, soha sehol nem is ajánlottam ezt a boltot, és erre befenyegetsz moderátorral. Minden tiszteletem a tiéd, de szerintem ez óvodás szint. A Kingmax esetet pont azért hoztam fel, hogy lényegtelen ezen vitatkozni és szétoffolni a topikot, te is ajánlottál egy multicéget saját tapasztalat alapján, én is ajánlotok céget. (Bár nem ajánlottam de mindegy)
Végtére pedig fellapoztam a topicot, totál random... azonnal kiverte a szememet egy hozzászólásod:
Nyíltan reklámoztál, javallottál, linkeltél egy boltot, sőt még odaírtad, hogy itt a legolcsóbb. Vagy akkor még nem érdekeltek a fórum elvek? Szerintem ez a normális. Mindenki leírja a saját tapasztalatait. Pl most én leírom, hogy hardverkerben nemjött pár cucc, de pl PCwebshop-nak tetemes raki készlete van, szóval aki most akar venni, és kétségbe van esve, ott megtalálhatja ami kell neki. Ez igen is beletartozik egy RAM-okkal és ramok megvételével foglalkozó topikba.
Erről ennyit, én abbahagyom az offolást, hála neked jónagy reklámot csinálunk a hardverkernek...amit én totál nem akartam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800MHz) INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- SKHynix 32G DDR4 2400 Szerver RAM - 2 maradt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest