Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 04ahgy

nagyúr

válasz Ren Hoek #25907 üzenetére

Ha az 1333MHz modulok teljesen jók, a Geil meg még 1333MHz-en sem jó, akkor szerinted melyik is a nem kompatibilis?

Csak tudod, elég sok RAM megfordul a kezem közt, és nem a Kingmax itt a baj, hanem az 1600MHz. Olyan rendszerben, ahol a Kingmax 1600-on problémás, ott a tapasztalatok alapján a Corsair és a Kingston, valamint az OCZ is az, 1600-on. Tehát hiába erőlködök, látom nem értelmezed a leírtakat. Kompatibilitási probléma az, ha egyáltalán nem megy, alapértékeken is instabil, stb. De itt egy tuningolt értéket próbálsz erőltetni, és ráhúzni a kompatibilitás problémáját.

De szedd össze az 1600-as AM3-as problémás emberkéket, adok nekik kölcsön néhány napra RAM-ot. Geil-t, OCZ-t, Kingmaxot kétfélét, Corsairt, Kingstont, és majd maguk beszámolnak. Nekem ugyanis nem elég érv, sem az 1600-on hibázó Kingmax, sem az, hogy te elbizonytalanodsz. Láttam magam, kiteszteltem magam. Az az elég.

A G.Skilledre visszatérve: készíteni kellene egy statisztikát, miszerint hány ember használ G.Skillt és hány Kingmaxot. No meg melyiket lehet hazai kiskerekben beszerezni. Utána a kapott aránnyal elosztjuk a Kingmaxos problémák számát, és megint csak megnézzük, milyen eredmény jön ki...

Szóval továbbra is állítom, hogy a Kingmax a Corsairrel megegyező, nagyfokú kompatibilitást tudhat magáénak.

HGyu

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés