Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fgordon

senior tag

válasz barnam_ #19569 üzenetére

Ne indulj ki magadból.

Van egy régi RAMBUS-os P4-em, 1999-ben vettem, Asus alaplap, 768 MB ram, P4-es 478-as talán... Mind a mai napig megy, azóta kapott új tápot kétszer és "új" AGP-s VGA-t is még 3-4 éve kb. Azóta is működik, atom stabil, és sok mindenre jó. A gép 6-7 évig minden nap ment, most kb fél hónapot megy egy hónapból. Lehet rajta webezni, táblázatot kezelni, még régi játékokkal is játszani, mert jó a VGA-ja. Alap fesz.-en volt csak tunning-olva, soha nem adtam neki több áramot.

Szeretném, ha ilyet elmondhatnék a többi gépemről is, például a mostani CORE2DUO-ról...

Valószínűleg nem volt szerencsém, de kb 4 Abit alaplapom meghalt (1996 óta, utána jött az Asus, és nem romlott több alaplapom el, Ja, 2 Gigabit alaplapom is meghalt még előtte.), és 2 AMD proci is, volt közben egy másik gép is, de mindig csak gond volt vele. Meg ment tönkre Geil ram-om is, de már nem volt meg a papírja... "Noname" ramom még soha nem romlott el, de biztos rossz Geil-t fogtam ki. Ugyanígy AMD is lehet jó, csak nekem volt pont hibás széria, de Intel procim még soha nem purcant ki. Még van Pentium 1-es is ami megy, csak nincs használva :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés