- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yushchenko
őstag
válasz
VaniliásRönk #1664 üzenetére
Megint jösz a hülyeségekkel, Intel fikázás(savanyú a szőlő)
Áhhh E6300-hoz nem kell jó RAM, végülis csak a legkisebb a szorzója a c2d családba. És ha átnézegetnéd a topicot, akik vettek kingmaxot volt akinél 830Mhz-en megállt. Hát az nekem nem éppen hajtaná ki a procimat. Szóval azoknak is válaszolj akik így benézték a kingmax-szal. És az emberek 95%-a ilyen, nem mindenkinek Hynix chipes.
mod: amm járt nálam anno 3db 533-as kingmax is(hogy ne csak 800-assal jöjjünk) egyikse ment 667-et, volt 2db 667-esem(azt downclockolnom kellett 533-ra hogy ne hibázzon, végülis 3napos garba cseréltem geil valuéra), haveromnál van most 533-as hynixes kingmax, de azt nemtom hogy hogyan mennek, nincs tuningolva
[Szerkesztve] -
Ribi
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1664 üzenetére
Mondj mar nekem egy olcsobb ramot ami megy 1000-et, mert nekem az 500 fsb-hez annyi kell. 23k-ert szentem nem sok. Nemertem miert kezdte el fikazni ezeket a geil ramokat.
Amugy az ultra elvileg micronos, dehat ahogy neztem valami listat micron biszbaszbol is van vagy 5 fele.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- Kingston FURY Beast RGB 32gb ( 4x8gb ) DDR4 3200MHz
- (új, bontatlan) Kingston 8GB 16GB DDR4 3200Mhz CL22
- 2x8 GB / 1600 MHz DDR3 RAM Párok: Kingston HyperX - Corsair Vengeance - Hikisemi
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged