Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tails111
aktív tag
válasz
zorius
üzenetére
A 4GB csak 64 bit esetén éri meg. Még akkor is ha most fillérekért kapsz 4GB ot.
Igaz hogy az XP 4GB-ból álltalában 3.3 - 3.5 GB ot meglát
egyéb hardverektől függően, de használni csak 2GB fog belőle. Bizonyos beállításokkal 3GB is hadrafogható de ez problémát és gyakran sebbesség visszaesést okoz. Én próbáltam egy farokság az egész. Vista 32bit sem fog észrevehető többletet adni neked 4GB al.
Viszont a Vista 64bit már megköszöni 4GB ramot. A 4x1GB nak megvan az a problémája hogy esetleg a lapod nem kezeli stabilan vagy tuningot nem birja. De ez lap és ram függő.
Én 4x1GB 1066MHZ-t hajtok vista 64bit alatt hála a tuning is megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Battlefield 6
- Samsung kuponkunyeráló
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Építő/felújító topik
- Milyen DVD-írót vegyek?
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black RGB XMP - 8 év gari! -
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast Black XMP/EXPO - 10 év bolti garival! -
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- Corsair 2x16Gb 6400 cl32 hynix a-die eladó ( cl34 7800!!!)
- Pixel 7 pro 128/8
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
fudi2002