- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Musicking
aktív tag
válasz
trance89 #7785 üzenetére
Nagyobb rálátásom van a dolgokra mint gondolod, külön vártam ki fog felbukkanni valami 'csoda-plugin'-el.
Az ASIO a legelterjedtebb közvetlenül hajtja meg az arra alkalmas kártyákat(esetleg egyéb eszközöket) és mivel ugyanazt részt használja a három kérdéses lejátszó érdemes ezzel kezdeni az összehasonlítást. Itt már csak az a kérdés marad a foobar miért szól karcsúbban mint a másik két lejátszó. 'Vájtfül' ide vagy oda ha nem hallod a különbséget akkor monitorozd egy spektrumanalizerrel ott legalább vizuálisan is látszik.
A wasapi plugin-al már más a helyzet mert nem találtam két egyformát (ha mégis van akkor pm-be hozzám lehet vágni), a foobar alatti plugin beállítás is fapados, egyes tartományokban szebben szól a foobar+asio-nál csak hát van még másik két lejátszó ami szintén ráver hangzásban kb ennyit a minőségről. DAC-al nem próbáltam így arról nem tudok nyilatkozni. Sk8erPeter te is letesztelheted, legalább akkor tény lesz az állításból. A további okosságokat majd PM-be várom hogy nem legyen szét offolva topik, a többiektől meg bocs kicsit elnyújtott offért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tesla topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bitcoin topic
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged