Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
- csak a szükséges programok induljanak automatikusan (CCleaner -> Tools -> Startup
Itt pedig végigmenni az összes fülön.Gyakran a böngészőben is van rengeteg haszontalan bővítmény.
Esetleg egy live linux rendszert is meg lehetne nézni (opensuse, lubuntu, ...)
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Predator2
addikt
Köszönöm a tanácsokat inkább újraraktam a rendszert.
Linux kizárva apám nem tudná megszokni.
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
ƵøŁĭ
veterán
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
-
addikt
válasz scott_free #4054 üzenetére
Van benne autopilot és user mode, plusz be lehet kapcsolni paranoid módot, az elvileg mindenre rákérdez én nem próbáltam.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
ƵøŁĭ
veterán
60 napos telepítő: [link](ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
raccoon24
csendes tag
Apowersoft Screen Recorder Pro 1 napig. [link]
-
raccoon24
csendes tag
8 szoftver 304 dollár helyett 40 dollárért a [Wondershare-től] még néhány napig.
-
isss
tag
Nem a legfrissebb verziók, de...
DxO Optics Pro 6 Elite
..röviden
DxO FilmPack 3 EssentialDecember 31 - ig.
-
ƵøŁĭ
veterán
idoo Private Disk 1.0
[link](ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
milan26
senior tag
Bocs az offért, de úgy vettem észre, hogy elég ritka a jó promóciós termék. Nekem eddig nagyjából megállt a vírusirtók promóinál (ott elég nagy a verseny) és az ashampoonál (egy méltán népszerű cég, melynek a fő csapásvonalú és igazán jó terméke felett lassan eljár az idő, párhuzamosan a hagyományos lemezekkel). A többi az mind olyan, amelyik így akar népszerűséget kivívni magának. Ez a legutolsótól is van klasszisokkal jobb, teljesen ingyen, mégpedig a truecrypt
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz milan26 #4064 üzenetére
Pedig szoktak lenni jó promók. Az elmúlt 2 hónapban az antivírusokon felül volt Roboform egy éves prémium 2x is, Hard Disk Sentinel szintén 2x is, 1 éves CyberGhost VPN, volt ingyen a Left 4 dead 2 a steamen, GOGon a Torchlight, volt auslogic promó, XYplorer promó, ProcessLasso promó. Hirtelen így ennyi jutott eszembe, pedig elég rossz a memóriám.
Van, ami időszakos, tehát mondjuk 1 éves promó, mert pl a CyberGhost VPN az előfizetés alapú. De például a XYplorer meg örök liszenszes promó volt, ahogy a játékok is. Szóval akad itt jó promó, akár örök liszenszes is, de persze nem lehet minden promó a világ legjobb programjával, akkor igen hamar tönkremenne igen sok cég Sok a gagyi promó, vagy olyan, amire neked épp nincs szükséged, de aki figyel, az talál a számára hasznosat is az biztos
-
Fandango
veterán
válasz micafighter #4065 üzenetére
+1
-
madrac
senior tag
válasz micafighter #4065 üzenetére
Kár hogy ezek jó része ide fel se került.
-
micafighter
nagyúr
Ha értelmes promóval találkozok azt igyekszem ide kiírni Az általam említettekeket én kiírtam ide is, lehet elkerülte a figyelmed.
Ezeket érdemes egyébként figyelni: mostiwant, gotd, sos, bits. Mostiwant RSS feedről megy nálam, a többinél meg hírlevélre fel lehet iratkozni, minden nap küldenek egy levelet az aktuális promóról (általában minden nap valami új program van). Esetleg másik fórum pl malwaretips. Hirtelen nekem ezek jutottak eszembe, néhány kolega még biztos tudna jókat mondani
Ha pedig játék érdekel, akkor ez a topic elég aktív: http://prohardver.hu/tema/eredeti_jatekok_best_buy_topic/hsz_1-50.html
[ Szerkesztve ]
-
A left2dead pár napja minden hírportálon előfordult. Csoda, hogy nem bökte ki a szemed. Nem mellesleg:
#3928 -» Robofrom
#3459 -» Hard Disk Sentinel
#1806 -» CyberGhost Classic VPN
#2767 -» Torchlight
#3849 -» Auslogics Disk Defrag Pro
#3916 -» XYexplorerAz, hogy nem olvasod figyelmesen/elég régóta, az nem jelenti azt, hogy ide fel sem került.
-
isss
tag
válasz psycroptic #4069 üzenetére
-
isss
tag
válasz psycroptic #4072 üzenetére
Akkor sajnos passz.
Nálam nincs vele probléma.(#4064) milan26 - Mióta jobban figyelek a "promókra" szinte nincs nem legális programom.
Persze itt is "táncol" az ember, amikor pl: egy bizonyos régióra vonatkozó promóciót játszik ki az ember. -
májkiy
tag
válasz micafighter #4068 üzenetére
hát ez a gotd nagyon jó oldal.... Írják, hogy iratkozzak fel a hírlevelükre az "about us" fül alatt, csak éppen sehol se találok ilyen opciót....
-
micafighter
nagyúr
http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=giveawayoftheday%2Ffeed
Jobb oldalsó sávban van egyébként, nem túl nagy betűkkel, kéken, ez alatt: Stay informed: never miss a cool giveaway!. Viszont adblock és hasonlók mellett lehet, hogy nem fog látszani. Alap IE 11-ben látszik.
[ Szerkesztve ]
-
májkiy
tag
Akkor az adblock zavarhatott be. Nem jutott időben eszembe! Kösz!
-
micafighter
nagyúr
Ilyenkor mindig érdemes kipróbálni adblock és társai nélkül, sokszor olyat is eltüntetnek, amit nem kéne. Én Chrome-ot használok Adblock és Disconnect-el. Viszont ha nem találok vmit, vagy úgy érzem h adblock miatt rosszul van megjelenítve a lap, vagy hülyén jön be, egyszerüen nyitok egy inkognitó lapot, mert abban alapból minden böngésző kiegészítő ki van kapcsolva. Ha ott sem látom amit szerintem kéne, akkor próbálok egy másik böngészőt.
Az is igaz viszont, hogy ez a link elég hülye helyen van a GOTD honlapján.
-
tommy.b79
csendes tag
-
tommy.b79
csendes tag
válasz micafighter #4082 üzenetére
Köszi mindkettőtök segítségét. Végig kattintottam az egész oldalt, de nem volt aktív link sehol sem. Aztán leszedtem az AdblockPlus nevű kiegészítőt...
Meg is kaptam a kódomat.
Köszi mégegyszer! -
madrac
senior tag
Elkerülte, de rá is kerestem itt néhányra. Left 4 dead 2-re semmi se dobott ki a kereső és a ProcessLasso-ra se. Torchlight pedig már nagyon régen volt. Csak kíváncsiságból gondoltam megnézek párat, hogy tényleg szerepelt-e itt is ami érdekelt volna, és írtad a felsorolásodban, hogy milyen jó dolgokról maradtunk le mostanában.
(#4070) cigam: talán neked kellene figyelmesebben olvasnod, és előbb értelmezned, mielőbb személyeskedsz és vagdalkozol. Nem tudtam, hogy nálad vagy itt ez a módi megy, de jó tudni...
[ Szerkesztve ]
-
madrac
senior tag
Köszönöm a linkeket, megfogom nézni őket, hátha kifogok valamit Ha belebotlok valami ismertebb programba, berakom ide is.
-
isss
tag
Genie Timeline Professional 2013
A biztonsági mentések készítése- már van 2014 - es.
-
aktív tag
Régebb óta figyelem az oldalt: Néro promóval még nem találkoztatok? (Néro Burning Rom 2014 érdekelne) Köszönöm. A 15 napos free verzión túlra gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Torchlight volt mostanában is, 1-2 hónapja. A kolega amit linkelt az tényleg régi. Én úgy emlékszem, itt olvastam a torchlightrol, de a best buy játékos topicba biztos, hogy írtak róla a kolegák. A left 4 dead ről szintén.
A Process Lassoramár nem emlékszem. Azthiszem gotd promó volt.Ha érdekelnek a játékok, akkor az említett topicot érdemes követni, be is linkeltem pár hszel fentebb.
-
-
Firecoresoft "adventi naptár".
-
kmarci25
veterán
Emsisoft promo, 1 db licenc áráért (4 607.- Ft-ért) 3 db.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest