Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigManus
addikt
válasz WildBoarTeam #3953 üzenetére
Ahhoz nincs.
Ezeket a dolgokat is azért tudtam felajánlani,mert a cégünk repibe kapja, de mi nem használjuk fel.Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
Tetete1
senior tag
válasz bajtokarpi #3955 üzenetére
Ez a hozzászólásod is nagyon korrekt...(hogy észreveszed).
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
BigManus
addikt
-
Tetete1
senior tag
Nem- e tudnátok ajánlani ingyenes gyerekszűrő programot androidra és tabletre? (Nem nekem kell, ehhez már túl öreg vagyok)
Köszi a segítséget előre is..
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
dbius
veterán
válasz Tetete1 #3958 üzenetére
Nem tudom, hogy pontosan Te milyen szoftverre gondolsz ilyen körben, én pl. a fiaimnak a telefonjára felraktam az applock-ot, amivel lekódoltam azokat a cuccokat, amiket nem akarom, hogy piszkáljanak, illetve felraktam még a Screen Time-ot, amivel be lehet állítani, hogy mennyi időn keresztül használhatják egy nap a telefont pl. játékra, stb. Egész jó.
Nézegettem komplett csomagokat is, de amik értek is valamit, azokat úgy találtam, hogy fizetősek. A norton family-t nézegettem még, ami ingyenes, de végül nem raktam fel.
[ Szerkesztve ]
-
Mosanke
senior tag
-
daimonion
senior tag
Van egy 180 napos Bitdefender internet security 2013 kódom. Karácsonyi promócióban szereztem de nekem nincs rá szükségem ha kell valakinek írjon egy PM-et az első megkapja.
Üdv.UI Azt elfelejtettem írni hogy plusz van még egy 1 éves mobil security kulcsom is
[ Szerkesztve ]
-
daimonion
senior tag
válasz pethYeti #3975 üzenetére
Na ez igazán jó lenne..Mert az IS re csak 180 naposat adott.
Visormail
a total sec-hez 15 kell Én 11 nél tartok szal hétvégére megleszSzerkesztés
nos a Mobil security valid 365 days
Internet security valid 180 days
Total security valid 365 daysSzóval megéri megcsinálni azt a 15 megosztást.
pethYeti köszi az infót[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Falcon C. #3977 üzenetére
25 nap van rá, ugye 1.étől megy. Korábban is volt már linkelve itt a topikban én 14nél tartok. Hát aki csak most kezdte el annak talán úgy jöhet össze, ha megosztja minden nap facebookon és twitteren is, lehet akkor 2esével adná? Passz.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
addikt
válasz micafighter #3979 üzenetére
Akkor aki későn kezdte annak annyi, nekem megvan már az 1éves kulcs ts-hez.
-
gabee77
csendes tag
Sziasztok !!!
Eset Mobile Security 2.0 Androidra,Windows mobile,Symbian - 1éves licensz [link]
[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
-
ƵøŁĭ
veterán
Glary Utilities Pro v3.6~Malwaretips
Registration name: EaseUS Users
Registration code: 3788-61679-58234-2362(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
addikt
Kaptam akkor egy kódot a promó oldalról emailben és ezt írták:
Activation code must be used before June 2, 2014.
Now register you activation code on http://www.eset.com/us/register/. You’ll get username and password valid till 11/27/2014
Most próbáltam beregisztrálni azon a címen, de nem engedi There was an error registering your serial number. Please contact support. Másnak sikerült korábban? Június még arrébb van.
-
Mosanke
senior tag
válasz milan26 #3987 üzenetére
Működik persze. De és ha jól értelmezem akkor ezek 100 napos Trial verziók és ha letöltöd akkor magában a NOD/ESS-ben már benne van a 100 napos kulcs ami onnantól kezdve ketyeg vissza.
Én megpróbáltam kérni (próba képpen) Mobil-t, Nod-ot és ESS-t is de egyikhez sem jött meg a Felh.név/Jelszó páros a megadott e-mail címre. Pedig már egy órája kértem![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nálam is megjött 3 mobil sec. kód is gmailre-nehezen jön be az oldal,többször kellett próbálni,de aztán sikerült.
-
ƵøŁĭ
veterán
Outpost Security Suite PRO 9.0 for 120 days free
1. Go to the promotion page [link]
2. Fill out the form using promo code :
C5CCX-YV287-WWCSS-84WCS-3QEHW(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
madrac
senior tag
válasz micafighter #3984 üzenetére
Köszönöm, utána ezt is néztem, mert itt a fórumban is szerepel egy ideje. Azzal meg az volt a gond, hogy hiába kaptam a regisztráció után a köv. oldalon kulcsot, nem fogadta el. Aztán valamiért email-t is kaptam tőlük a telepítés, regisztráció lépéseivel, és ott már kötőjelekkel írta ugyanazt a kulcsot, de azt se fogadta el akárhányszor próbáltam meg. (természetesen vágólapról másoltam a kódot, de manuálisan is ua. volt) Most újra letöltöttem a klienst aminek linkjében a kulcsom szerepel, de tuti ugyanaz a wsainstall.exe jön le, és most meg elfogadta a kötőjeles kulcsot 180 nappal...
Azért köszönöm a segítséget! -
madrac
senior tag
válasz micafighter #3997 üzenetére
Gondoltam a többi témába se árt, ha valaki beírja, hogy már nem mennek ezek a promók amik mindkét topikban be lettek írva. Nem éreztem úgy hogy ez segítség kérdése lett volna.
-
M3oH
addikt
Panda IS 3hónap promó kód: IS14PVIPHUN0913 Nem próbáltam, give a try
-
looser
addikt
4000 :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- ASUS routerek