Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Az OCR-t nem értem. Telepítettem a plugint, le is fut az OCR, de utána hol a szöveg?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kispx
addikt
Scanitto Pro
Nincs benne magyar OCR, szóval részemről felejtős, de hátha jól jön valakinek. -
válasz GEPESZ66 #3310 üzenetére
Nem lesz reklám, meg feltöltheted az általuk biztosított tárhelyre a scant. Meg talán vízjel is van, ha nem pro accountod van, márpedig nem proként kezel, ha nem jelentkezel be, mert úgy nem tudja megállapítani, hogy milyen accountod van.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
daimonion
senior tag
ALL CAPTUR 3.0 200 dolláros progi ingyen még 16 óra
-
daimonion
senior tag
válasz kmarci25 #3314 üzenetére
Nem kell itt a nagyképűség...
..Azt meg végképp hogy az oldal lépteti az ajánlatokat..Ha vennéd a fáradságot és rákattintasz a free ajánlatra akkor OTT van 199 dolláros a progi és INGYEN van..Azért mert ujonc vagyok nem HülyeEgyébként meg még 14 óráig él az ajánlat de NEKED Külön
[link][ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz kmarci25 #3314 üzenetére
BitsDuJour Software Receipt - ALLCapture 3.0
Thank you for your order
ALLCapture 3.0
Platform: PC
Quantity: 1
Total: 0.00 USDMegjött az email a reg adatokkal, ingyér. Elég fapados a progi, de ha teszi a dolgát akkor nem érdekel :Đ
Köszönjük szépen daimonion !!
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz daimonion #3316 üzenetére
Látom nem tűnt fel a szmájli. Nem kell itt a sértődöttség. Ha vennéd a fáradtságot, és helyesen linkelnél (ahogy másodjára sikerült), akkor nem kaptál volna ilyen választ. (SZMÁJLI!!!)
Egyébként meg fel se tűnt, hogy újonc vagy, az meg feltételezés szintjén sem merült fel, hogy hülye lennél! (Nem tudom, Neked miért ez ugrott be rögtön. )
Béke veled!
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
daimonion
senior tag
válasz kmarci25 #3318 üzenetére
Azért mert azt vettem észre ezen a fórumon hogy divat az újonnan regisztráltakat "hülyének" nézni..
Arról meg iagzán nem tehetek hogy a föoldal változott
Egyébként elnézést a felfortyanásért de hirtelen felszaladt a pumpa mert egy másik topicba már megkaptam hogy ujonc vagyok és nem tudhatom. -
Met
nagyúr
válasz micafighter #3320 üzenetére
Jó, de a fórum faq-ban le van írva hogy újjoncok nem fortyoghatnak
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
ƵøŁĭ
veterán
Free AVG Internet Security 2014 ($54.99 value)!
[link](ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
masholnap
senior tag
válasz daimonion #3331 üzenetére
jaja, az láttam, igazából 8.1-re keresek valamit, ami nem fossa össze magát még a hivatalos kiadás előtt
ez jó lehet?
http://prohardver.hu/tema/nagy_program_promok_tema/hsz_3212-3212.html -
daimonion
senior tag
Nem valamikor oktober 17-e környékén jön ki hivatalosan a 8.1 ???
Azért kérdem mert hogy nem volna célszerü addig várni? aztán lehet okt közepére a vírusgyártók is aktualizálják a termékeiket..Vagy esetleg rosszul gondolom ? -
ƵøŁĭ
veterán
Bitdefender Total Security 2014 - 6 months license key
[link](ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
micafighter
nagyúr
válasz daimonion #3341 üzenetére
az elgondolás jó, viszont a valóságban úgy néz ki a helyzet, hogy már most is van egy pár virusirtó ami gond nélkül fut 8.1-en, és valoszinüleg október végére is lesz, ami még nem teljesen kompatibilis... És ez teljesen független attól, hogy a gyártók mit mondanak a programjuk kompatibilitásáról. Például a win 8 már több mint egy éve elérhető, Kasperskynek is ugyanennyi ideje volt a kompatibilitást megoldani, nekem viszont nem volt hajlandó müködni, mikor egy pár hete próbáltam. Persze sokaknak müködik a "K", de csak egy példának mondtam, hogy nekem pl nem.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
Fotosoknak hasznos lehet.
DxO Filmpack version 3, Okt, 31-ig ingyen
nekem kuldtek a kulcsot kb 5 percen belul
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest