- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Zolibee #4276 üzenetére
Stiffi kurva drága...de állítólag elég jó, persze Dye UL is fasza..igazából, jó lőszer a lényeg, és persze jó méretű cső.
Ha lőszer pontos, szép kerek, berakod csőbe, csövet lefelé tartva, akkor nem szabad végig esnie rajta, hanem elvileg szépen lassan végig esik benne. Ez lenne ideális állapot, mert akkor kevés gáz szökik mellette, és a cső is szépen megtudja vezetni. Persze mivel lőszer gyártásban azért nem lehet 100%-ig pontosan csinálni mindent, van pár elég vacak lőszer, így ezért mindig megpróbáljuk legideálisabb csövet/űrméretet kiválasztani. 14"-sztem a játszható optimális méret, 16"-t túl nagynak találom személy szerint.
UL-l játszottam már, én nem éreztem, semmi "varázslatot"
nem volt rossz, Stiffi kezemben volt már, de kipróbálni még nem tudtam, ellenben már láttam, hogy csávó ásott vele pályán...eltört szegény
Cső kérdés nagyrészt próba cseresznye...ami bejön neked, az a jó. Mondom cső és lőszer konsztektusban kell beszélni, mert SZTEM nem minden lőszerhez jó uan az a cső, márcsak űrméret miatt sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibás A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest