Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
Ez a "Hold my hand we go together" dalocska lehet hogy élvezhető lenne, ha nem ebbőlaz egy mondatból állna, és telefonon keresztül nem úgy hangzana mint amikor valaki belefingik az 5 kilós kiürült gyalogsági babkonzerves dobozba.Na ezen besírtam
Sajnos 14 év után én is lépek,nagyon tróger egy banda lettXiaomi 14 - Retro telefonok
-
novinyul
veterán
Nálam most a lebeszélhetőség megosztásának megoldása verte ki a biztosítékot.Kedves telenor 1350ft-t nem osztja meg a perceket ,erre már nem tudtam mit mondani
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
novinyul
veterán
válasz wwenigma #19661 üzenetére
Mert a Telenor ajánlata jobb?Most komolyan,még csak köszönő viszonyba sincs a RED csomaghoz képest Itt csak hálózaton belül ingyenes,sms nyista,internet max.1GB. RED csomag telefon nélkül 2 év hűségre 13990.- telefonnal 15990.- de ebben benne van a biztosítás is,korlátlan beszéd és sms bárhová+2GB net. Telenor egyik legjobb lakossági csomagja a Kvartett csomag volt,persze elég hamar kifuttatták
-
novinyul
veterán
válasz Tibee86 #29151 üzenetére
Én is Csepelen lakom,2 előfizuval+ net (mindkettő 10000ft-s alapdíjjal) nemhogy 3G de néha edge sincs!!!Szóval már egy ideje próbálok velük egyeztetni, de eddig nulla reakció. 98 óta vagyok a Telenornál(anno Pannon) de egyre szarabb,pláne mióta hálózatfejlesztésbe kezdtek.Barátnőm Tmobos, ő nálam lazán tolja 4G-s hálozaton.Ja és az utolsó ügyfélszolgálatos beszélgetésnél benyögték hogy sajna nagyon a pusztában lakom!Megértem azt is hogy ők 0.0 MB igérnek biztosan,de azért ez már igen nagy lehúzás!
-
novinyul
veterán
válasz Tibee86 #29163 üzenetére
Most a XIV.kerületben vagyunk, na itt van LTE,nem fullos de van.Viszont Csepel egy párhuzamos idősíkban van és megragadtunk a 2003 években.Röviden LTE-k csengettek,bár már egy stabil HSPA hálózattal is boldog lennék. Lényeg hogy sok pénzért netet nem nagyon kapunk,de a szopóálarc az jár!
-
novinyul
veterán
válasz westcoastog #31737 üzenetére
Nem fogja megoldani Inkább a 635 1 GB-t vedd.
-
novinyul
veterán
Most hívtam az ügyfélszolgálatot,mondom most már rakjunk pontot az ügy vègère.Nem tudom mi törtènt,de most 2 perc alatt rögzitettèk hogy nem fogadom el az áremelèst.Szóval marad minden a règiben.
-
novinyul
veterán
válasz Viktor0610 #71948 üzenetére
Nekem most intézte el az ügyfél megtartó hölgyike hogy, 20 év után elvigyem a számomat(az utolsót is) Eddig mindig meg tudtunk egyezni, de most annyira gáz ajánlatot tett hogy, nagyjából új ügyfélként is jobbat kapok. Ráadásul amit írtam neked privátba esetet, na azért sem kértek elnézést!
-
novinyul
veterán
válasz simpley #72004 üzenetére
Nem részletezem, de lényegében a 2 évvel ezelőtti ajánlatot is bőven alul múlta. De hab a tortán a tavalyi Telenor húzás volt, egy nem létező tartozásomat adták el az Instrum felé!!! Nem kerestek meg semmilyen formában, mert akár el is felejthettem volna a befizetést(kemény 4000ft-l szólt a történet) Persze jó szokásom hogy elrakok mindent, ez a számla is meg volt. Az Instrum lelécelt mikor megfenyegettem őket egy finom perrel, a Telenor még annyit sem mondott hogy húzd meg a f.szom 20 év után nem ezt várná el az ember, szóval most már nem tudtunk megegyezni. Megyek a Vodafone BKV csomagomba(a volt Telenor számok már ott vannak) Sajnálom hogy így alakultak a dolgok, de ez kiverte a biztosítékot nálam.
-
novinyul
veterán
válasz Littoral #72018 üzenetére
Én megértem őket is, sok a frodos szerződés. De!!! Illene egy 20 éves előfizetéssel rendelkező ügyfelet felkeresni, mielőtt ezt meglépik, sajnos ezt meg sem próbálják. Helyette egy nagy csomagban a létező vagy, rendszerhiba miatt keletkezett tartozást eladják ezeknek a behajtó cégeknek. Azt az ügyfél meg szívjon miattuk!
-
novinyul
veterán
válasz Viktor0610 #72094 üzenetére
Megértem amit írsz De komolyan visszasírom a 10 évvel ezelőtti állapotot, pedig már ott is volt visszaesés ügyfélkezelés terén. De a mostani állapotot már nem is tudom jól megfogalmazni, nem tudom hogy mi okozta, okozza ezt a folyamatos romlást. Amilyen jó volt a hozzáállása a cégnek az ügyfelekhez, az most annyira a béka s.gge alá ment.
-
novinyul
veterán
válasz Somatom #72105 üzenetére
Hidd el hogy senki sem azért ír ide mert unatkozik. Sajnos mostanában elég sok a negatív tapasztalat a céggel kapcsolatban, nekem sem volt gondom 15 évig, de most rendesen bepótolták az eddigi nyugodt éveket, felváltva a szívjál paraszt hozzáállással. A csomagjaik nem rosszak.
-
novinyul
veterán
válasz Somatom #72115 üzenetére
Már több mint 3 éve elkezdtem elvinni a számokat, csak 1 szám maradt náluk, ezt használom 20 éve. Most ezt az egyet is elviszem(megy ez is a BKV flottámba, jobb feltételekkel, jobb árakkal) Én megpróbáltam normálisan hozzá állni a céghez(nem indítottam pert a k.csög húzásuk miatt), ami sajnos a részükről nem sikerült. Ez van, tudomásul vettem hogy itt ennyit lehetett elérni régi ügyfélként.
-
novinyul
veterán
válasz Viktor0610 #81155 üzenetére
Amúgy jelenleg nem tudom mivel mókolnak, de sok esetben a Digi hálózata jobb mint a Telenor. Ráadásul nem is a világ végéről van szó, hanem Budapestről. Melóhelyemen(Budafok)konkrétan a Telenor nem hogy adatátvitelre, de még hívásra is bajos. Remélem hogy csak a hálózat fejlesztése zajlik, mert ha nem akkor vannak bajok.
-
novinyul
veterán
válasz Viktor0610 #81160 üzenetére
Ohh már túl vagyok ezen Sajnos nagyon felhígult a szakgárda Na de azért kicsit érdekes hogy egy Digi itt Pesten stabilabb mint a Telenor, de pl. tavaly Balatonlellén is a Digi húzott ki a szarból.
-
novinyul
veterán
Pedig kényelmesen lehet kérni az ügyfél megtartó csoportot. Én 2 évente nyomok egy 2 hetes harcot, de mindig sikerül kiharcolni egy normális ajánlatot tőlük. Amúgy érdekes mert a pirosaktól meg ők hívtak fel ajánlattal(BKV előfizuim vannak) De a lényeg hogy nem kell hagyni magadat.
-
novinyul
veterán
válasz aprokaroka87 #81437 üzenetére
Évek óta szar Lelle Digi kiröhögi sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Kupon kunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest