- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandita001
tag
Igen örülni kell, mert elég sokat késet és nem akarttam 3 havit egyszerre kiköhögni. Ez még az augusztusi. Így is van még lemaradás.
-
bandita001
tag
Ma végre megjött az augusztusi számlám
, tényleg adttak rá haladékot.
-
bandita001
tag
válasz
Landsmann #783 üzenetére
Szóval nagy kavarodás van nálam ebben a témában. Szóval decemberben lejárt a 2 évem és vettem egy telefont, a vásárláskor kérdi az eladó 1 vagy 2 évre hosszabítok, mondom csak 1re mert valószínű akkor a kell majd egy másik is, erre ő nyugodttan írj alá 2 évet mert nem ettől függ hanem a havi számládtól. Ez meg is történt 2 év let. Pénteken bemegyek egy üzletben és érdeklődök, mire kidrült hogy a nyáron ez a dolog megváltozott így most várhatok 2007. dec-ig
És emiatt merült fel a másik lehetőség az átváltott számról. Mostmár bemegyek és megkérdem akkor majd biztosat tudok.
-
-
bandita001
tag
Szasztok!
Nekem is hasonló témában kéne infó mint az elöbbiekben. Praktikumról let átváltva előfizetésre, de telefont nem kértünk hozzá. Most viszont úgy alakult hogy kéne egy teló, ilyenkor van rá mód hogy utólag kapjunk egyet? A szerződésben nincs be x-vel az idő 12 vagy 24 hónap. -
bandita001
tag
Sziasztok!
Pannonál vagyok, és számla gondjaim vannak. Az augusztusi számla még nem érkezett meg holott nemsoká a szeptemberinek kéne jönnie. Hallottam valamit erről hogy mi lehet az oka, de pontosan nem tudom. Ha esetleg va valami infótok erről akkor léci írjátok meg! -
bandita001
tag
válasz
Zoli bácsi #395 üzenetére
Mikro lol
, tetszetős megoldás de nem alkalmazom
-
bandita001
tag
Sziasztok! Előfizum van és az a gondom hogy szar a kártyám. Igyen cserélik a simet?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Építő/felújító topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PlayStation 4
- Kuponkunyeráló
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- I7-7700K/32GB Ram/GTX1660 Super OC
- Erős Gamer PC! RTX 3080/32GB Ram/I5-11600K/Be quiet
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest