- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
donjohnson #97419 üzenetére
Amugy elegge erdekes adatok ezek, kivancsi lennek, hogy mennyi eset van amikor a lassu halozat miatti panaszkodasnak ez az oka (nem csak itt a forumon, hanem ugy altalanossagban).
-
TeeJay
félisten
válasz
donjohnson #97419 üzenetére
Ez főleg Xiaomi szórakozása
Lásd én is beszívtam
Snapdragon 720G Redmi Note 9S, nem tud CA-t, ugyanez a telefon ugyanezzel a procival Redmi Note 9Pro néven 3CA képes
Kettő között a gyártó 3 különbséget adott meg, az egyik volt a 48 vs 64MP szenzor, a másik a 18 vs 30w töltés a 3. különbség pedig az NFC ami csak a Pro-ban vanÁrban volt a kettő között 6-8ezer forint és ha tudtam volna akkor Pro-t veszek
Aztán mikor meglett mindkét telefon (másik páromé) akkor lepődtünk meg miért nincs 4G+ ikon.
Tomp már leírta nekem 1x hogy Samsung meg BBK telefonok (Oppo, Vivo, Realme, Oneplus) tudják azt amit a modem tud gyárilag míg a Xiaomi/Redmi/Poco mindig utólag derül ki és vagy jól jársz vagy beszívod majd vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Revolut
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Elektromos autók - motorok
- Milyen notebookot vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- További aktív témák...
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest