Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsteve
senior tag
válasz Hosssszu #52855 üzenetére
én meg sajnállak, hogy beletörődsz az efféle ügyeskedésbe...minden topikban van pár olyan emberke, aki szerint a szolgáltató szent és sérthetetlen mert jogászok (is) dolgoznak náluk... elárulom neked, rohadt gyakran tévednek a szolgáltatók jogászai...
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
válasz Hosssszu #52855 üzenetére
Neked most tényleg ez a legnagyobb problémád az életben!?
Komolyan mondom hogy irigyellek! Nem, mégsem irigyellek!Kezd elfajulni a vita, és ez a komment szerintem minimum egy figyelmeztetést ér a kedves Moderátor Úrtól, mert hiába van offban, semmi köze a témához, és véleményem szerint kimeríti a fórum alapelveinek III / 10. pontját:
Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban: Bármely beavatkozás, mely hátrányosan változtatja meg a Szolgáltatás megjelenését, illetve akadályozza annak rendeltetésszerű használatát, zavarja a többi Felhasználót (például: (…), kötekedő, (…), személyeskedő tartalom).Hogy a témához is hozzászóljak, szerintem teljesen normális, hogy a szolgáltatók próbálnak ügyeskedni kiskapukat találni, maximalizálni a várható hatást egy-egy akcióban, aztán kivizsgálja a helyzetet az erre jogosult és felhatalmazott szerv. Aztán vagy jogszerűnek találják, vagy elkaszálják (lásd telekom flip esete)
Ezzel együtt szerintem az is teljesen normális, ha valaki bejelenti kivizsgálásra. Ettől nem önkéntes rendőr és durcás kisgyerek, és biztos lehetsz benne, hogy a többi szolgáltató is megtette, ott tesznek egymás alá (jogszerű kereteken belül), ahol tudnak. Leszólni valakit, aki be mer jelenteni valamit kivizsgálásra az előfizetők érdekeinek védelme érdekében, szerintem gyerekes személyeskedés.Milyen szabály tiltja azt, hogy egy - akár hulladék - díjcsomagot 3 hónap akciós áron indíts? Főleg ha erre nem íratsz alá határozott idejű szerződést...
Nem akciós áron indították, hanem akciós feltételekkel. És természetesen semmi sem tiltja ezt (sőt az előfizetőknek csak jó) - de ezen feltételek első ránézésre nem felelnek meg az eu szabályozásnak.
Szerintem nagyon fontos kérdés, mert precedenst teremthet.
Hol a határ? Ha pontosan ugyanezt a Hello Telenor ajánlatot nézzük, csak az időtartam más, akkor ha 1 napot adnak rendben van? Ha 29-30-31 napot? Ha 32 napot? Ha 3 hónapot? (mint ebben az esetben) Ha 1 évet? Megtehetik, hogy 120 hónapot (gyk 10 évet) adnak akciós feltételekkel, megkerülve az eu roaming szabályozás rájuk vonatkozó kötelezettségeit? Akkor is rendben van, hogy csak az “alapcsomag” eu roaming részét határozzák meg felhasználható keretként? Lehet, hogy rendben van, de akkor jaj nekünk, és megvan a régóta keresett kiskapu.
A Hello Telenor egy tökjó csomag, és nagyon örülök, hogy a Hello Data után ezzel is felkavarják az állóvizet, és lépésre (vagy legalább gondolkodásra) kényszerítik a többi szolgáltatót is. Sőt, remélem ezután sorozatban jönnek a hasonló akciók.
Szerk: az "ez így rendben van" oldalról továbbra is várom az értemes érveket, pl az eu szabályzás szövegének értelmezése alapján, az "időszakos akció" meg a "csak 3 hónapig él" meg "világosan le van írva a 300MB" meg az "ilyen alapon fel lehetne jelenteni bármelyiket" illetve a személyeskedésen kívül. Akit nem érdekel ez a téma, nyugodtan ugorja át.
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
4Grider
nagyúr
válasz Hosssszu #56006 üzenetére
Az adatmegosztóhoz nem jár roaming keret, hiszen a főkártya netjét osztod meg vele.
Részletek: https://www.telenor.hu/adatmegoszto
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
válasz Hosssszu #56748 üzenetére
Ez bőven belefér a Nagy "hülyétkapokazapróktól" topikba
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Hosssszu #62727 üzenetére
Csak csomagváltással vásárolhatsz készüléket.
Amúgy sem igazán érné meg arra vásárolni, mert mikor még lehetett, a feltöltőkártyás árlista volt érvényes a csomagra, és a vége felé már nem volt lehetőség részletvásárlásra sem, szóval kb. semmi értelme nem maradt a telefonvásárlásnak a Hello Data mellé.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
válasz Hosssszu #64019 üzenetére
Pedig, az nem mindíg előnyösebb mód. Csak akkor az, ha papír is van az intézkedésről. A "boltban azt mondták" utólag semmit sem ér. A telefonbeszélgetést viszont rögzítik, a felvétel visszakereshető, minden esetben lehet rá hivatkozni.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
válasz Hosssszu #64230 üzenetére
Épp ez az, hogy a MyTelenornak nincs. Screenshot a Home -omról:
Középen a Watchdog widgete. Nem kell semmit sem megnyitnom ahhoz, hogy tudjam, hol tartok roamingban. Azt az infót, amit a szolgáltató alkalmazása még belépés után sem közöl. Miből állna egy ilyen widget fejlesztése a szolgáltatónak?
-
Somatom
veterán
válasz Hosssszu #64236 üzenetére
Úgy tűnik, hogy tévedtem. Az új MyTelenor app nem az össz keretet mutatja. Az előbb belenéztem egy filmbe a MyTV -n és most kevesebbet mutat a MyTelenor. Szóval, valóban 3-4GB eltérés van a Watchdog és a MyTelenor között. A különbség sztem abból adódik, hogy a flotta nem változtatja a díjat, a roaming díj viszont évről évre csökken az EU -s határozat értelmében. Ezért évente emelkedik a keretem. A Watchdog -ban viszont még a korábbi adatkeret van megadva, így a Watchdog abból von.
A widgetes felvetéseddel viszont nem értek egyet. A Watchdog -ban is állítható a frissítési intervallum. Az már kiderült, hogy az új MyTelenor app nem kér tőlem újra bejelentkezési kontrollt. Tehát, símán tud bejelentkezve maradni. Akkor viszont a widgetét is tudná X időnként frissíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Hosssszu #64238 üzenetére
A widget frissítés amúgy is kényes pont, mert a sűrű frissítéstől merül a teló. Minden normális fejlesztő lehetőséget ad arra, hogy a user döntse el, hogy számára a friss infó, vagy az akkuidő a fontosabb. A Telenor is meghatározhatná a minimális intervallumot, amit elbírnának a szerverei. Pl. lehetne egy óra, vagy kijelzőfeloldás. Úgy nem frissülne gyakran, de a felhasználó bármikor kikényszeríthetné a frissítést.
-
Somatom
veterán
válasz Hosssszu #64240 üzenetére
Ezt hogy érted? Egyértelműen növelné a felhasználói élményünket és ezzel az elégedettségünket. A Telenor pedig már többször hangoztatta, hogy ez az elsődleges célja. Ebből az következik, hogy csak a fejlesztőinek töketlenségén múlik a dolog. Na, ezért kellenék én mögéjük egy nádpálcával, vagy fa vonalzóval.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
bul07
nagyúr
válasz Hosssszu #64465 üzenetére
OTP tud csodákat
Volt hogy délután elutalt összeg csak másnap délután lett lekönyvelve
OTP->ErsteSemmi se biztos
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
MODERÁTOR
-
islorinc
tag
válasz Hosssszu #64775 üzenetére
Köszönöm Urak!
Annyi kérdésem lenne, hogy van bármi SMS kód, ahol az előző, lezárt, csak saját, az én általam használt számhoz tartozó számlaegyenleget le tudom kérni? Régen a Telekomnál tudom, hogy volt ilyen opció, hogy elküldtem valmait SMS-ben egy ügyfélszolgálati számra és visszajött az utolsó lezárt számla egyenlege. Telenornál van hasonló?
-
kicsihp
csendes tag
válasz Hosssszu #64794 üzenetére
Szia!
Ezt az oldalt láttam, de maga az SMS kódok/telefonszámok vagy nem tudom mik azok hol vannak? Bár az autópálya matrica, meg a parkolás és a lottó pont az amire sose költök.
Ezt használta már valaki? https://wallet.telenor.hu/ Itt nem lehet esetleg mobil egyenlegből is fizetni?
-
veterán
-
veterán
-
viktorhu
veterán
válasz Hosssszu #65161 üzenetére
Nem nagyon jellemző a volte roaming, de nem akkor kapja meg a szolgáltató konfigurációját a telefon, amikor beteszed a sim kártyát, hanem amikor az update-et letöltöd. Szóval ha bekerül a Telenor volte beállítása a független S8 romba, akkor azt a többi európai felhasználó is megkapja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest