Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
-
LOGOUT.hu
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-metal
tag
-
Djuree
félisten
skacok tudnátok nekem linkelni ebay-ről radar path lencséket, ami jó árban van és tuti eredeti? én nem értek hozzá, félek nem eredetit vennék. kéne tartalék lencse.
vagy ha van vkinek eladó az is jó nekem.
azt nem tudom még hogy a livestrong radaromban gyárilag milyen lencse van. polarizált vagy sima? azt sem tudom mi a különbség. ezt valaki összes tudná nekem foglalni.köszi
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
SupaCow
aktív tag
Ilyen sem sűrűn van az ebayen. Mars sapi
f: @geboleather
-
Djuree
félisten
-
X-metal
tag
Ez vajon eredeti lehetett? 3 percig volt meg, és abban az egy percben amig gondolkoztam, hogy bekockáztassam-e, megvették előttem...
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
tomtrial
tag
válasz X-metal #22560 üzenetére
Gondolod ha eredeti lenne akkor egy lúzer srác tette volna fel aki nem tudja mennyit ér? Hát nem tudom ...
Ha jól emlékszem a közelmúltban járt nálad egy hamis Pit Boss, erről a képről semmi hasonlóság nem volt a hamissal?
Ha eredeti akkor aki megvett az nagyon jól járt
-
gaborcsu
tag
válasz Djuree #22563 üzenetére
Ezek nem a saját használatú darabjaim, mind új. Csak kedvcsináló képnek szántam, meg jól néz ki így egyben.
radi8tor1: A nálam lévő Ti CH-n sem szerepel még, ez a kínai dolog új dolog még számomra.
harryls: Ez mind meghirdetett. Régiek: Barna Hijinx és Sideways, valamint Blk polár Felon. Ezekre lehet ajánlatot tenni ha esetleg érdekel. Bár kétlem[ Szerkesztve ]
Ha OAKLEY szemüveg érdekel, nézz be ide: http://o-planet.hu
-
hdpe73
csendes tag
Sziasztok! Van valakinek eladó Oakley kemény tok? Wkisker-hez kéne. Privi vagy mobil +36-30-9956-249. Üdv. Beatrix Bp.
[ Szerkesztve ]
-
X-metal
tag
VÁM.
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz TayRol #22570 üzenetére
Nem értem a kampányt, ez így volt már eddig is. Semmi újat nem írtak/hoztak az ügyben.
2011.07-óta van ez a rendszer.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Hello
Van egy 6-7 éves Oakley Fives II-m. Most ért el addig, hogy a lencse sajnos karcos lett és helyenként a "bevonat" megrepedezett. És tisztitás után meg mintha elkenődne. Kezd használhatatlan lenni.
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy lehet a lencsét cserélni vagy hagyjam meg munkás szemüvegnek és vegyek újat?A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
X-metal
tag
válasz radi8tor #22571 üzenetére
Szerintem ezen a mondaton van a hangsúly:
"Az utóbbi időben rendkívüli mértékben megnövekedett az országba postai úton beérkezett áruk mennyisége"A megnövekedett forgalom nagyobb bevételt generál, igy jobban odafigyelnek.
Nekem az elmúlt fél évben minden rendelésem megakadt náluk, míg előtte szinte egy sem.A Tostoise-Gold 1st gen Straight Jacketem 12 napja a vámon van, és még nem értesítettek róla...
-
-
X-metal
tag
válasz tomtrial #22576 üzenetére
Nem így van. Mindenkinek megállítják a csomagját.
Bevételt kell generálniuk, így azokat a kisebb csomagokat is jobban megvizsgálják, amik eddig jó eséllyel simán átcsúsztak, mert nem volt súlyuk, és nem voltak nagy összegre biztosítva...
Felesleges lenne bármit is megváltoztatnom.Vámot meg csak 1X kellett fizetnem eddig...
-
Djuree
félisten
válasz X-metal #22577 üzenetére
vám az nem sok, 3%. az áfa a sok, 25%, amit még pluszban megfizettetnek, nem elég hogy már megvételkor megfizetted az adott országban. ajándékot kell ráíratni, meg kell beszélni az eladóval hogy az összeget ne tüntesse fel, vagy jóval kevesebbet. így be sem megy a vámra. nekem volt hogy így sörétes puska (airsoft, nem igazi) átment a vámon, hozta a postás a vállán a nagy csomagot, nehéz is volt meg nagy is csak akkor van gáz ha kérik a paypal számlát, mert azon az igazi ár lesz. kockázatos móka, de jó beszélőkével megoldható
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
gaborcsu
tag
Ettől még nem hiszem hogy kínai minősége lenne az ott gyártott szemüvegeknek. Végülis ma már a szinte mindent ott gyártanak, pl az iphone is elég jól fogy a közel 150-200e árával, pedig az is "ócska" kínai cucc. Max az oakley is megkönnyíti a profi hamisítványok gyártását.
Ha OAKLEY szemüveg érdekel, nézz be ide: http://o-planet.hu
-
X-metal
tag
Ma megkaptam a vámhatóságtól a papirt. A 2 képen egy tájékoztató látható a jelenlegi vámolási szabályokról, ezt a lapot eddig nem mellékelték...
Elküldtem a számlát és a megnyert aukció képét is.
Eddig a 90$ alatti vásárlásaim fizetés nélkül kijöttek a vámtól. (Ez 89,05$ volt postával)
Most kíváncsi leszek.
Majd tájékoztatlak benneteket is.Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
harryls
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen autót vegyek?
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Borderlands 3
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok