Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A fénynél gyorsabban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
-
LOGOUT.hu
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DAVE_CH1
tag
Sziasztok!
Komolyabb gép vásárlása előtt állok és nemtudok dönteni a két típus között:
Nikon D3300 kit (18-55mm VR II)
Nikon D5300 kit (18-55mm VR II)D5300 felé hajazok mivel kihajtható az lcd, sokat használom a régi gépemnél ezt a funkciót. + HDR funkció ami érdekel. wifi, gps része nem érdekes számomra. A többi egyezik a D3300-al, na meg a plusz fókusz pont amiben eltér a kettő. Megéri e azt a +80e a D5300? Szerintetek? Képminőségben meg nem ad többet.
Csak az a fránya kihajtható lcd miatt sírok...Xiaomi Mi3 / Mi5 Pro / MiNyóc / 14pro
-
DAVE_CH1
tag
válasz lakkusjj #19973 üzenetére
Elgondolkodtató..
D5200 Nincs optikai low-pass szűrű OLPF és EXPEED 3 képfeldolgozó rendszerrel bír.
D5300 OLPF szűrő nélkül és EXPEED 4 processor.Előny vagy hátrány az OLPF szűrő?
Az Expeed 4 gyorsabb rendszer ezáltal kevesebbet is fogyaszt azt olvastam.Xiaomi Mi3 / Mi5 Pro / MiNyóc / 14pro
-
DAVE_CH1
tag
Sziasztok!
Ismét véleményeteket kérem (vásárlás előtt állok), mert valami nem világos nekem.
D3300 és D5300-ról van szó, ezen gondolkozom. Tanulmányozom a lúzer manuált, és az hogy van hogy a D3300 szinte kétszer annyi speciális effectet tartalmaz, mint a D5300..?A D5300 több fókusz pont, wif, gps, kihajtható lcd és kevesebb "extra beállítás"? Árulja már el nekem valaki hogy amit felsoroltam csak azokkal több, jobb a D5300? Van valami amit kihagytam? Köszönöm
Xiaomi Mi3 / Mi5 Pro / MiNyóc / 14pro
-
DAVE_CH1
tag
válasz matyi012345 #20658 üzenetére
Köszönöm az építő jellegű hozzászólásodat!
Kihajtható LCD fontosnak tartom, mivel sokat használtam ezt funkciót a régi gépemnél.
WiFI+GPS, nem bánnám a ha nem lenne.
A több fókusz pontért se ragaszkodom.
POP élénkebb szín effektet hiányolom hogy nincs benne a D5300-ban, csupán ennyi, és ismét a régi gépemből indultam ki.Amiért ragaszkodom, az a kihajtható lcd.
LÉNYEG: D3300 és a D5300 ugyan azokkal a kép készítés tulajdonságokkal bír [link], azaz ha lecsonkítjuk a D5300 az extra dolgait, mint amit már felsoroltam kapunk egy D3300-ast?
-
DAVE_CH1
tag
Sziasztok!
Gondolkozom hogy veszek UV szűrőt, ami egyben megvédi a külső lencsét is (D5300 - 18-140): [Hoya HMC UV(C) szűrő (67mm)]
Viszont ha ezt felteszem, a napellenzőt is fel tudom rakni az obira?Xiaomi Mi3 / Mi5 Pro / MiNyóc / 14pro
-
DAVE_CH1
tag
válasz Real_Necro #26788 üzenetére
Igen, mondasz valamit. Nézegettem a Hoya szűrőket és ami a legjobban megtetszett az a [HOYA Pro1 Circular] ebben a videóban jól létható a szűrő lényeg. Nem hinném hogy a képminőség ezzel a szűrővel romlana.
-
DAVE_CH1
tag
válasz lakkusjj #26790 üzenetére
Igen, kinéztem az UV szűrő, de időközben körülnéztem és próbálom eldönteni melyik lenne a legjobb megoldás számomra. Teszteket olvastam az olcsóbb Hoya HMC UV(C) /6e és a jóval drágább Hoya HD-ről /16e. Persze a HD lett a tesztekben a nyerő. Viszont azért a pénzért már kapunk polárszűrőt, ami különlegesebb, de nem minden helyzetben használható. Nemsokára megyek hegyekbe, és képek mellett, készülök egy timelapse videót csinálni a hegytetőről, oda nagyon baró lenne a polárszűrő. Sokszor fotózok tájképeket, szóval talán ez lenne a legjobb gondolat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Ukrajnai háború
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Le Mans Ultimate
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest