- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Azért a lenspen előtt fújkáld ki a port, különben szép karcokat sikálsz bele a szenzorba...
szvsz(#32015) anaqer: nálam voltak szenzorra tapadt szennyeződések, amiket se a szenzor "rezgetés", se a körtepumpa nem hozott le.
Valszeg párás helyen odatapadt valami...
Szóval a beépített szenzortisztítás se a szent gráll -
marcitp
őstag
Én azért annyira nem féltem a D300-at.. Makrózásnál fent a gyűrűsor, ha rövidebb kell, minden gondolkodás nélkül cserélem többször is, fekve a fűben, akárhogy. Nem foltos/koszos a szenzor, tükröt egyszer törölgettem meg a cca 50-60e expó alatt. Akkora ügyet sztem nem kell csinálni az obicseréből, nyílván szélviharban nem cserélünk.
Amióta megvan a gép, szenzortisztítás be van kapcsolva a gép kikapcsolásakor, lehet számít, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- ASUS routerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Fotók, videók mobillal
- Milyen NAS-t vegyek?
- Robotporszívók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged